Meer resultaten voor hulpmiddelen

 
hulpmiddelen
Hulpmiddelen.
U bent hier. Home Hulpwijzer Hulpmiddelen. Op dit gedeelte van de website vind je verwijzingen naar informatie en websites van andere organisaties dan Borstkankervereniging Nederland BVN. Deze informatie is bedoeld om je te informeren over het aanbod van hulpmiddelen in Nederland.
Hulpmiddelen Comfortzorg.
een hoog/laagbed met toebehoren. Deze hulpmiddelen worden veelal vergoed door uw ziektekostenverzekeraar. Er zijn helaas een paar zorgverzekeraars die hulpmiddelen tijdens uw vakantie niet vergoeden. Een aantal hulpmiddelen kan gehuurd worden op kosten van de vakantiegast. In enkele gevallen moet u ook transportkosten betalen.
Vergoeding hulpmiddelen 2018 De Friesland Zorgverzekeraar.
In het Reglement Hulpmiddelenzorg is aangegeven om welke hulpmiddelen het gaat. Hulpmiddelen worden alleen in bruikleen verstrekt door leveranciers waarmee De Friesland hiervoor een overeenkomst heeft gesloten. Voor verstrekking hiervan kunt u dus niet terecht bij een niet gecontracteerde leverancier.
Hulpmiddelen IAK.
Vind uw zorgverlener. Verpleging en verzorging. Declareer uw zorgkosten. Uw zorgpas / EHIC. Naar het buitenland. Direct ingaande lijfrente. Sparen en lenen. Service en Contact. Info for expats. Klanten over ons. Werken bij IAK. IAK Privé Pakket. Voor de onderneming.
bol.com Home care store I Rehabilitation, tools and care for the elderly.
The English version of our website is currently in beta testing. Please note e-mails will be sent in Dutch, but you can click on a translation option. Please bear with us, we do not have it under the knee yet.
Hulpmiddelen Icare.
Winkel en hulpmiddelen. Hieronder vindt u een handig overzicht van hulpmiddelen en ervaringen van gebruikers met deze hulpmiddelen. Heeft u zelf ervaring? Voeg die dan toe, daarmee helpt u andere gebruikers.Kijk ook op http//www.samenbeterthuis.nl/: voor handige tips. Filter op categorie Grip op de dag.
Hulpmiddelen voor ouderen Kopen? Hulpmiddelwereld.
Voorbeelden hiervan zijn de transfer hulpmiddelen en de aan en uittrekhulp voor steunkousen. Hulpmiddelwereld verzorgt ook hulpmiddelen op het gebied van revalidatie, zoals handtrainers, braces, gymnastiek hulpmiddelen, krukken en douchehoezen. Hulpmiddelen bieden ons de mogelijkheid om taken makkelijker, sneller of beter te kunnen verrichten.
Hulpmiddelen Spierziekten Hulpmiddelen.
Hoe vindt u het juiste hulpmiddel? Naar Hulp bij kiezen. Over de Helpdesk Hulpmiddelen. De Helpdesk Hulpmiddelen geeft voorlichting over hulpmiddelen en aanpassingen aan mensen met een spierziekte. Vind hulpmiddelen op de tweedehands markt. Deze site is een initiatief van.
Hulpmiddelen Zorgzaam zorgverzekeringen.
BASIS STER 1 STER 2 STER 3 STER 4 STER 5. Hulpmiddelen en verbandmiddelen opgenomen in de Regeling zorgverzekering en het Reglement hulpmiddelen Zorgzaam na toestemming. Ja, voor bepaalde hulpmiddelen in bruikleen voor sommige hulpmiddelen geldt een eigen bijdrage en/of een gedeeltelijke vergoeding.
Vergoeding hulpmiddelen Zorgwijzer.
Kijk op de website van de zorgverzekeraar en in het reglement hulpmiddelen voor alle voorwaarden. Op de hulpmiddelenwijzer van de overheid vind je een compleet overzicht van alle hulpmiddelen en onafhankelijke en betrouwbare informatie hoe en waarvoor je hulpmiddelen kunt gebruiken, welke varianten er zijn en hoe het zit met de vergoeding.
Hulpmiddelen by 123Drogisterij.
De beste hulpmiddelen bij elkaar in 1 winkel! Niet zeker welk hulpmiddel u nodig heeft? Bel onze deskundigen en krijg gratis advies. Boven 20 euro. Bestellingen boven 20 euro krijgt u gratis thuisbezorgd. DE VEILIGSTE KEUS. U loopt geen risico. Want: niet goed geld terug. Hulpmiddelen by 123Drogisterij.
Hulpmiddelen Vilans Hulpmiddelenwijzer.
10 tips voor het kiezen en kopen van hulpmiddelen. Met een miniwringer is er weinig tot geen kracht nodig om een natte doek uit te wringen. U voorkomt het belasten van uw handen, polsen, ellebogen en schouders. Opstapjes, met leuning.

Contacteer ons