Zoeken naar hulpmiddelen

 
hulpmiddelen
Hulpmiddelen Omring.
Omringpas organiseert diverse healthchecks. Hulpmiddelen lenen of huren. Bestel uw hulpmiddel gemakkelijk en veilig online. Artikelen in en om het huis. Artikelen voor in bed of bij het slapen. Artikelen voor in de badkamer of het toilet. Bekijk alle hulpmiddelen.
Hulpmiddelen lenen Proteion.
Consulteren en behandelen. Crisiszorg en eerstelijns verblijf. Cliënten kunnen via Medicura hulpmiddelen lenen. Zij hoeven daarvoor niet naar een uitleenpunt, maar kunnen telefonisch bestellen. Medicura bezorgt het hulpmiddel vervolgens gratis aan huis. Kijk voor meer informatie op www.medicura.nl. Zorg bij Proteion.
Hulpmiddelen huren Hulpmiddelencentrum.
In en om het huis. U bevindt zich hier: Home Huurassortiment Hulpmiddelen huren. Heeft u tijdelijk een hulpmiddel nodig of wilt liever eerst een hulpmiddel proberen voor u het gaat kopen? Bij het Hulpmiddelen Centrum kunt u ook hulpmiddelen huren!
Hulpmiddelen United Care Products.
Als producent en leverancier van hulpmiddelen voor de zorg vinden wij het belangrijk dat zorgvragers zich zo natuurlijk mogelijk kunnen bewegen. Daarom bieden wij hulpmiddelen aan die zowel ondersteunen bij wat mensen zelf kunnen als overnemen wat niet meer mogelijk is.
Leveranciers hulpmiddelen Wmo Gemeente Lelystad.
Leveranciers hulpmiddelen Wmo. Leveranciers hulpmiddelen Wmo. Laatst gewijzigd: 3-1-2019. Inwoners die zijn aangewezen op het gebruik van een hulpmiddel, kunnen voortaan zelf kiezen bij welke leverancier zijn hun hulpmiddel en de bijbehorende service afnemen. Gemeente Lelystad werkt samen met drie leveranciers van hulpmiddelen: Welzorg, Medipoint en het Hulpmiddelencentrum.
Hoe regel ik een vergoeding voor hulpmiddelen? IkWoonLeefZorg. Rabobank logo.
Dan komt u misschien in aanmerking voor bijzondere bijstand. Vraag hiernaar bij uw gemeente. Hulpmiddelen via de aanvullende verzekering. Veel zorgverzekeringen vergoeden bepaalde hulpmiddelen uit de aanvullende verzekering. Dan geldt soms ook voor hulpmiddelen die u langer dan 26 weken nodig heeft.
Kosteloze uitleen van medische hulpmiddelen door Medicura.
Wij bezorgen de uitleen hulpmiddelen gratis bij u thuis. U kunt hulpmiddelen ook ophalen in één van onze Zorgwinkels of Hulpmiddelen Servicepunten. Medicura kan u voorzien van alle uitleen hulpmiddelen die door uw zorgverzekeraar worden vergoed. Zowel kleine als grote hulpmiddelen zoals hoog-laag bedden en anti-decubitus materiaal.
Hulpmiddelen Spierziekten Hulpmiddelen.
Hoe vindt u het juiste hulpmiddel? Naar Hulp bij kiezen. Over de Helpdesk Hulpmiddelen. De Helpdesk Hulpmiddelen geeft voorlichting over hulpmiddelen en aanpassingen aan mensen met een spierziekte. Vind hulpmiddelen op de tweedehands markt. Deze site is een initiatief van.
Hulpmiddelen.
Soms kunt u een hulpmiddel niet in 1 keer aftrekken, maar kunt u het afschrijven. Kosten voor hulpmiddelen in 2013. Hebt u in 2013 een hulpmiddel aangeschaft? Dan kunt u naast de bovenstaande hulpmiddelen ook aftrek krijgen voor de volgende hulpmiddelen.:
Leveranciers hulpmiddelen Gemeente Utrecht.
Hulp bij vervoer. Hulp en ondersteuning Wmo Leveranciers hulpmiddelen. Hebt u volgens de gemeente recht op een hulpmiddel? Wij hebben voor hulpmiddelen contracten met 3 leveranciers. U kunt kiezen uit de onderstaande organisaties. In het stappenplan ziet u hoe het aanvragen werkt.
Gratis hulpmiddelen lenen bij Medipoint.
Infrarood sauna uitverkoop. Heeft u tijdelijk een hulpmiddel nodig, omdat verpleging thuis nodig is? Of omdat u revalideert of herstelt van een operatie? Bij Medipoint kunt u terecht voor het gratis lenen van een geselecteerd assortiment hulpmiddelen met een maximale uitleentermijn.
Hulpmiddelen voor blinden en slechtzienden slechtziend.nl.
Tips voor omstanders van blinden. Met de juiste aanpassingen en hulpmiddelen is vaak nog heel veel mogelijk. Er zijn vele hulpmiddelen voor slechtzienden en blinden op de markt. Variërend van kleine hulpmiddelen zoals speelkaarten met grote symbolen tot geavanceerde apparatuur zoals voorleesapparaten en beeldschermloepen.

Contacteer ons