Zoeken naar hulpmiddelen

 
hulpmiddelen
Hulpmiddelen Icare.
U bent hier.: Winkel en hulpmiddelen. Hieronder vindt u een handig overzicht van hulpmiddelen en ervaringen van gebruikers met deze hulpmiddelen. Heeft u zelf ervaring? Voeg die dan toe, daarmee helpt u andere gebruikers.Kijk ook op http//www.samenbeterthuis.nl/: voor handige tips.
Vergoeding hulpmiddelen 2017 De Friesland Zorgverzekeraar.
In het Reglement Hulpmiddelenzorg is aangegeven om welke hulpmiddelen het gaat. Hulpmiddelen worden alleen in bruikleen verstrekt door leveranciers waarmee De Friesland hiervoor een overeenkomst heeft gesloten. Voor verstrekking hiervan kunt u dus niet terecht bij een niet gecontracteerde leverancier.
Vergoeding hulpmiddelen in 2017 ZorgDirect zorgverzekering.
Ja, voor hulpmiddelenzorg heb je een voorschrift nodig. In ons Reglement Hulpmiddelen lees je per categorie hulpmiddelen welke zorgaanbieder dat voorschrift mag afgeven. In het Reglement Hulpmiddelen PDF vind je ook informatie over in welke gevallen je van tevoren schriftelijke toestemming van ons nodig hebt.
Hulpmiddelenshop Hulpmiddelen voor ouderen Zorghulpmiddelen.
Thuiszorgwinkel in Hulpmiddelen Zorghulpmiddelen. Welkom bij Hulpmiddelenshop.nl, de online thuiszorgwinkel in hulpmiddelen voor ouderen invaliden en gehandicapten. Wij leveren diverse zorghulpmiddelen aan consumenten, bedrijven en instellingen. Via onze overzichtelijke en makkelijk te bedienen thuiszorgwinkel vindt u altijd eenvoudig het juiste hulpmiddel!
Hulpmiddelen Spierziekten Hulpmiddelen.
Hoe vindt u het juiste hulpmiddel? Naar Hulp bij kiezen. Over de Helpdesk Hulpmiddelen. De Helpdesk Hulpmiddelen geeft voorlichting over hulpmiddelen en aanpassingen aan mensen met een spierziekte. Vind hulpmiddelen op de tweedehands markt. Deze site is een initiatief van.
Hulpmiddelen Vilans Hulpmiddelenwijzer.
Home Hulpmiddelen In beweging Lopen. Hulpmiddelen bij: Lopen. Praktische oplossingen om loop problemen te verminderen. In beweging Click on icon! Lopen Click on icon! Loopfiets gebruiken 2. Lopen met kruk of stok 9. Lopen met rollator 9. Lopen met looprek 3.
Hulpmiddelen en vergoedingen 2017. Hulpmiddelen en vergoedingen 2017.
Binnen zo'n' geclusterd budget krijgt u hulpmiddelen vergoed totdat u het maximum ervan heeft bereikt. In het overzicht hieronder vindt u de maximale vergoedingen per jaar voor o.a. audiologische hulpmiddelen, mammaprotheses en pruiken. De vergoedingen voor hulpmiddelen op een rij.
Hulpmiddelen by 123Drogisterij.
De beste hulpmiddelen bij elkaar in 1 winkel! Niet zeker welk hulpmiddel u nodig heeft? Bel onze deskundigen en krijg gratis advies. Boven 20 euro. Bestellingen boven 20 euro krijgt u gratis thuisbezorgd. DE VEILIGSTE KEUS. U loopt geen risico. Want: niet goed geld terug. Hulpmiddelen by 123Drogisterij.
Gratis hulpmiddelen lenen bij Medipoint.
Douche en toilethulpmiddelen. Heeft u tijdelijk een hulpmiddel nodig, omdat verpleging thuis nodig is? Of omdat u revalideert of herstelt van een operatie? Bij Medipoint kunt u terecht voor het gratis lenen van een geselecteerd assortiment hulpmiddelen met een maximale uitleentermijn van 26 weken.
Vergoeding hulpmiddelen en verbandmiddelen IZA.
Hebt u een aanvullende verzekering? Dan krijgt u voor bepaalde hulpmiddelen ook een extra vergoeding. Bekijk uw vergoeding in de IZA Pakketvergelijker. Voor de vergoeding van de kosten voor hulpmiddelen geldt uw eigen risico. Het eigen risico geldt niet voor hulpmiddelen in bruikleen.
Hulpmiddelen Vilans Hulpmiddelenwijzer.
10 tips voor het kiezen en kopen van hulpmiddelen. Als betalen moeilijker wordt, door slechtziendheid, of omdat het pakken van munten lastig voor u is, is het gebruik van een munt of pashouder een alternatief voor de gewone portemonnee. Als u weinig kracht heeft, ongecontroleerde bewegingen maakt of éénhandig bent ondersteunt een fixeerplank u bij het bereiden van uw eten.
Hulpmiddelen aanvragen FBTO.
Dit zijn hulpmiddelen. Hulpmiddelen zijn alle producten die je zelf of die je arts/therapeut gebruikt bij je behandeling. Wat krijg je vergoed? In het Reglement Hulpmiddelen lees je de voorwaarden en welke hulpmiddelen je vergoed krijgt. Ook kun je lezen hoe je een hulpmiddel kunt aanvragen.

Contacteer ons