Op zoek naar hulpmiddelen?

 
hulpmiddelen
Hulpmiddelen en verbandmiddelen 2019 Anderzorg.
Sommige groepen hulpmiddelen zijn in de Regeling zorgverzekering specifiek beschreven. Anderen zijn functiegericht omschreven, wat betekent dat je recht hebt op een hulpmiddel passend bij een omschreven functiebeperking. Wil je een hulpmiddel dat behoort tot de functiegericht omschreven hulpmiddelen, maar is dit hulpmiddel niet in het Verzekeringsreglement opgenomen?
Handtekening huisarts niet meer nodig voor hulpmiddelen rondom bed Verpleegkundigen Verzorgenden Nederland.
Handtekening huisarts niet meer nodig voor hulpmiddelen rondom bed. Wijkverpleegkundigen schrijven vanaf nu zelf hulpmiddelen voor die samenhangen met verzorging en verpleging van cliënten thuis. Ze hoeven daar geen toestemming meer voor te vragen via de huisarts. Dit hebben Zorgverzekeraars Nederland ZN en VVN met elkaar afgesproken.
Hulpmiddelen Zorgverzekering Zorgzaam.
De basisverzekering van Zorgzaam biedt een vergoeding voor bepaalde hulpmiddelen in bruikleen. Hulpmiddelen en verbandmiddelen opgenomen in de Regeling zorgverzekering en het Reglement hulpmiddelen Zorgzaam na toestemming. Ja, voor bepaalde hulpmiddelen in bruikleen voor sommige hulpmiddelen geldt een eigen bijdrage en/of een gedeeltelijke vergoeding.
Hulpmiddelen voor thuis blijven wonen.
Heeft u hulpmiddelen nodig om thuis te blijven wonen? Er zijn veel hulpmiddelen die uw leven thuis makkelijker maken. Welke soorten hulpmiddelen zijn er? Hulpmiddelen vergroten zelfredzaamheid en maken het leven aangenamer. Vind een overzicht van hulpmiddelen en verkooppunten Scouters.nl.
Welk hulpmiddel zoekt u? Hulpmiddelencentrum.
Wmo 088 000 94 44. In en om het huis. De uitleenlocatie Gorredijk is in verband met de vakantie deze week gesloten. Welk hulpmiddel zoekt u? In en om het huis. Storingen en reparaties. Lenen, huren kopen 0511 460 660 Noord-Nederland.
Hulpmiddelen Spierziekten Hulpmiddelen.
Hoe vindt u het juiste hulpmiddel? Naar Hulp bij kiezen. Over de Helpdesk Hulpmiddelen. De Helpdesk Hulpmiddelen geeft voorlichting over hulpmiddelen en aanpassingen aan mensen met een spierziekte. Vind hulpmiddelen op de tweedehands markt. Deze site is een initiatief van.
Hulpmiddelen Omring.
Omringpas organiseert diverse healthchecks. Hulpmiddelen lenen of huren. Bestel uw hulpmiddel gemakkelijk en veilig online. Artikelen in en om het huis. Artikelen voor in bed of bij het slapen. Artikelen voor in de badkamer of het toilet. Bekijk alle hulpmiddelen.
Hulpmiddelen Dyslexie hulpmiddelen.
Hieronder wordt een zo compleet mogelijk overzicht gegeven van hulpmiddelen die in Nederland en Vlaanderen beschikbaar zijn. We geven geen waarde-oordeel over de vermelde hulpmiddelen. De leveranciers zijn graag bereid om meer gedetailleerde informatie te geven. Ontbreken er nog hulpmiddelen in het overzicht, laat het ons weten.
Hulpmiddelen Ruimtelijke adaptatie.
Hoe geef je ruimtelijke adaptatie handen en voeten? De afgelopen jaren hebben diverse partijen hulpmiddelen ontwikkeld. Hieronder vindt u een overzicht van beschikbare hulpmiddelen. Met behulp van de filter kunt u zoeken. Voor sommige hulpmiddelen heeft u externe ondersteuning nodig, andere zijn gratis beschikbaar.
Zijn medische hulpmiddelen opgenomen in het basispakket? Rijksoverheid.nl.
Deze hulpmiddelen krijgt u van de gemeente vanuit de Wmo officieel Wmo 2015. Voorbeelden van hulpmiddelen die u blijvend nodig kunt hebben zijn een rolstoel, traplift of een elektrische deuropener. Voor meer informatie kunt u terecht bij het Wmo-loket van uw gemeente.
Hulpmiddelen IAK.
Vind uw zorgverlener. Verpleging en verzorging. Declareer uw zorgkosten. Uw zorgpas / EHIC. Naar het buitenland. Direct ingaande lijfrente. Sparen en lenen. Service en Contact. Info for expats. Klanten over ons. Werken bij IAK. IAK Privé Pakket. Voor de onderneming.
Vergoeding hulpmiddelen Zorgwijzer.
Kijk op de website van de zorgverzekeraar en in het reglement hulpmiddelen voor alle voorwaarden. Op de hulpmiddelenwijzer van de overheid vind je een compleet overzicht van alle hulpmiddelen en onafhankelijke en betrouwbare informatie hoe en waarvoor je hulpmiddelen kunt gebruiken, welke varianten er zijn en hoe het zit met de vergoeding.

Contacteer ons