Resultaten voor thuiszorgwinkel

 
thuiszorgwinkel
Thuiszorgwinkel Helmond De Zorgboog.
Zorgboog thuiszorgwinkel Helmond. Kanaaldijk Noordoost 18 5701 SB, Helmond. Iedereen die in de thuissituatie verpleeg of hulpmiddelen nodig heeft, kan bij de thuiszorgwinkel van de Zorgboog terecht. In de winkel in Helmond kunt u producten uit ons brede assortiment gratis lenen, huren of kopen.
Zorgwaard Thuiszorgwinkel.
Met uw zorgvragen kunt u iedere woensdag van 13.30 tot 15.30 uur terecht bij de wijkverpleegkundige in het wijksteunpunt dat in de Thuiszorgwinkel gevestigd is. Tevens is er iedere eerste woensdag van de maand tussen 13.30-15.30 uur de mogelijkheid om uw bloeddruk te laten meten.
ViVa! Zorggroep // ViVa! Ledenservice Mijn voordeel Thuiszorgwinkel.
Jeugdgezondheidszorg Mantelzorg Thuiszorgwinkel Contact Locaties. Ledenservice Mijn voordeel Thuiszorgwinkel. Informatie op maat. Ledenservice 088 995 88 22. Wat is het Wat kost het Contact. Ledenservice werkt samen met de thuiszorgwinkels van Medipoint. U kunt bij de thuiszorgwinkels terecht voor uitleen, verkoop, advies en verhuur van verpleegartikelen, hoog/laagbed, bedklossen, rolstoel, rollator etc.
Thuiszorgwinkel webshop Vierstroom.
Rona van der Wal. Als Vierstroom lid kunt u uw hulpmiddelen ook online bestellen en thuis laten bezorgen via de webshop. Vegro is hierin onze partner. Als lid van Vierstroom krijgt u dan 10% korting op de producten van de Thuiszorgwinkel.
Thuiszorgwinkel en uitleen ZZG zorggroep.
Thuiszorgwinkel en uitleen. In de Thuiszorgwinkel leent, huurt of koopt u hulpmiddelen en verpleegartikelen. Denk aan krukken, een rolstoel, borstkolf of wandelstok. Voor speciale artikelen zoals een bed, een speciaal matras et cetera neemt u contact op met de Zorgcentrale via telefoonnummer 024 366 57 77.
Omringwinkels bij u in de buurt Omring.
Stel uw vraag aan een van onze medewerkers via de live chat. Chat momenteel offline. U kunt ook een mail sturen naar service@omring.nl. 24 uur per dag / 7 dagen per week 088 206 89 10. Samen de beste zorg dichtbij.
Thuiszorgwinkel Groningen Griffeweg TSN Thuiszorg verzorgd door TSN.
Wanneer u een hulpmiddel langer nodig heeft, kunt u dat aanvragen bij uw gemeente of via uw huisarts bij uw zorgverzekeraar. Naast lenen biedt de TSN Thuiszorgwinkel in Groningen ook de mogelijkheid om hulpmiddelen aan te schaffen. De TSN Thuiszorgwinkel in Groningen biedt een breed assortiment.
Thuiszorgwinkel voor al uw medische hulpmiddelen.
De Medipoint Thuiszorgwinkels Amstelring bieden een ruim assortiment aan hulpmiddelen van hoge kwaliteit. Lenen of huren, beide is mogelijk in de klantvriendelijke webwinkel of een winkel bij u in de buurt. Ga naar de online webshop van Medipoint Thuiszorgwinkels Amstelring. Of vind een thuiszorgwinkel bij u in de buurt.
Uitleen hulpmiddelen Vegro thuiszorgwinkel.
Uiteraard kunt u ook gratis contact opnemen met onze medewerkers of breng een bezoek aan één van onze thuiszorgwinkels, waar onze deskundige medewerkers voor u klaarstaan. Van Nelleweg 1, 3044 BC Rotterdam. Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Thuiszorgwinkel Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis.
ETZ.nl In het ziekenhuis Faciliteiten Winkels ETZ Elisabeth Thuiszorgwinkel. De Thuiszorgwinkel op locatie ETZ Elisabeth levert meer dan 45 duizend hulpmiddelen en gezondheidszorgartikelen. Is het artikel dat je zoekt niet op voorraad, dan zorgen onze medewerkers ervoor dat je het later alsnog kunt ophalen.
Medipoint Webshop.
Om uw bezoek op Medipoint.nl makkelijker en persoonlijker te maken, maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Met cookies verzamelen we persoonsgegevens, die wij en derde partijen gebruiken om uw internetgedrag te volgen. Zo kunnen wij content en advertenties aanpassen aan uw interesses.
Zorgboog Thuiszorgwinkel Helmond.
Zorgboog Thuiszorgwinkel Helmond. Zorgboog Thuiszorgwinkel Helmond. Kopen, huren én lenen. Bij de Hulpmiddelwereld Zorgboog Thuiszorgwinkel in Helmond kunt u terecht voor al uw zorghulpmiddelen. Onze deskundige verkoopadviseurs staan voor u klaar om al uw vragen op het gebied van het aanschaen van een hulpmiddel te beantwoorden.

Contacteer ons