Resultaten voor thuiszorgwinkel

 
thuiszorgwinkel
Thuiszorgwinkel voor al uw medische hulpmiddelen.
Lenen of huren, beide is mogelijk in de klantvriendelijke webwinkel of een winkel bij u in de buurt. Ga naar de online webshop van Medipoint Thuiszorgwinkels Amstelring. Of vind een thuiszorgwinkel bij u in de buurt. Ruim aanbod aan hulpmiddelen.
Thuiszorgwinkel webshop Vierstroom.
Rona van der Wal. Als Vierstroom lid kunt u uw hulpmiddelen ook online bestellen en thuis laten bezorgen via de webshop. Vegro is hierin onze partner. Als lid van Vierstroom krijgt u dan 10% korting op de producten van de Thuiszorgwinkel.
Medicura Zorgwinkel Uw speciaalzaak in gezondheids en zorgartikelen.
Ook voor advies over thuiszorg kunnen wij u van dienst zijn. De medewerkers van de Zorgwinkel hebben jarenlange ervaring in de zorg. Zij kunnen u uitstekend de weg wijzen in de vele zorgproducten die uw leven kunnen vergemakkelijken. Kortom, een winkel die het bezoeken waard is.
Home.
Om te zorgen voor een eenduidige uitstraling en om de samenwerking te onderstrepen, hebben we besloten al onze bedrijven samen te voegen onder één naam en één logo. Daarom gaan wij vanaf 1 januari 2018 samen verder onder de naam Hulpmiddelencentrum.
Thuiszorgwinkel Evean.
Vraag ernaar in de thuiszorgwinkel. Lid van de Evean Ledenvereniging? Leden van de Evean Ledenvereniging lenen loophulpmiddelen gratis. Schaft u een product aan, dan ontvangt u minimaal 10 procent korting. In de online thuiszorgwinkel treft u een groot deel van het assortiment aan.
Thuiszorgwinkel Sherpa.
U vindt de thuiszorgwinkel op het terrein van Amerpoort, op de Nieuwenoordlaan 15. Bedden en toebehoren, anti-decubitusmaterialen, douche en toilethulpmiddelen oa, douchestoelen, toiletverhogers, eet en drinkhulpmiddelen o.a tuitbekers, aangepast bestek, fixatiemiddelen, loophulpmiddelen o.a krukken, rollators, sondevoedingartikelen, vernevelartikelen, zuurstofbenodigdheden, en nog vele andere artikelen.
Vegro.nl Zorghulpmiddelen Thuiszorgwinkel.
Steunbeugel met Zuignappen. Vegro Thuiszorgwinkel Voor al uw verpleegartikelen zorghulpmiddelen. Welkom in de online Thuiszorgwinkel van Vegro. Hier vindt u het volledige assortiment van verpleegartikelen en zorghulpmiddelen die we ook in onze fysieke Thuiszorgwinkels aanbieden. Zwanger, Kraamtijd en Baby, zoals borstkolven en kraamartikelen van Medela en Avent.
Thuiszorgwinkel.
U bevindt zich hier: Home Thuiszorgwinkel. Thuiszorgwinkel Heerde is gevestigd in het Cosmedisch Centrum. Het is een particulier initiatief van mevrouw Van Velde. Wij zijn een kleine zelfstandige organisatie, maar zeer betrokken bij de klant. Een persoonlijke benadering staat bij ons dan ook hoog in het vaandel.
Thuiszorgwinkel: Totale Zorgwinkel Wij zijn een thuiszorgwinkel met een zeer groot assortiment in hulpmiddelen, van scootmobiel tot sta-op stoel en van rollators tot douche en toilet hulpmiddelen.
De Thuiszorgwinkel van Nederland voor uw gemak comfort. In onze thuiszorgwinkel hebben wij een ruim aanbod aan hulp en gemaksmiddelen zoals douche en toiletartikelen, aangepaste telefoons, reumaproducten, Medela borstkolven, slechtziend producten, braces, wandelstokken, rolstoelen, rollators, sta-op stoelen, scootmobielen, seniorenbedden, borstkolven, ect.
Thuiszorgwinkel Maartje.
Vanuit elke thuiszorgwinkel, verspreid over heel Twente, bieden wij thuiszorg. Onze thuiszorg werkt vanuit kleinschalige teams in een thuiszorgwinkel, zodat u niet steeds nieuwe gezichten ziet. Bovendien heeft u een vast aanspreekpunt in de persoon van onze wijkverpleegkundige, die alle zaken mét en vóór u regelt.
Thuiszorgwinkel en uitleen ZZG zorggroep.
In de Thuiszorgwinkel leent, huurt of koopt u hulpmiddelen en verpleegartikelen. Denk aan krukken, een rolstoel, borstkolf of wandelstok. Voor speciale artikelen zoals een bed, een speciaal matras et cetera neemt u contact op met de Zorgcentrale via telefoonnummer 024 366 57 77.
Facebook.
Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. E-mail of telefoon.

Contacteer ons