Op zoek naar thuiszorgwinkel?

 
thuiszorgwinkel
Vegro thuiszorgwinkels uitleenpunten.
3011 SK Rotterdam Centrum. Florence Gezondheid en Zorgwinkel. 2282 SK Rijswijk. TSN thuiszorgwinkel Stadskanaal. 9501 CT Stadskanaal. 2922 CJ Krimpen aan den IJssel. 5473 CJ Heeswijk Dinther. 4813 AH Breda. Kolonel Silvertoplaan 6. 5845 BL Sint Anthonis. 7161 AJ Neede.
Thuiszorgwinkel Evean.
Leden van de Evean ledenvereniging lenen loophulpmiddelen gratis. Schaft u een product aan, dan ontvangt u minimaal 10 procent korting. In de online thuiszorgwinkel treft u een groot deel van het assortiment aan. Ook vindt u er kwartaalaanbiedingen. Thuiszorgwinkel Medipoint/Evean Alkmaar.
Medipoint Webshop.
Om uw bezoek op Medipoint.nl makkelijker en persoonlijker te maken, maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Met cookies verzamelen we persoonsgegevens, die wij en derde partijen gebruiken om uw internetgedrag te volgen. Zo kunnen wij content en advertenties aanpassen aan uw interesses.
Vegro.nl Expertisecentrum Hulpmiddelen.
Vegro presenteert: de Vegro Youmove rollator. Deze lichtgewicht rollator, voor binnens en buitenshuis gebruik, is exclusief verkrijgbaar bij Vegro. Naast een eigentijds design wordt de rollator standaard geleverd met diverse handige accessoires, zoals een afsluitbare boodschappentas, comfortabele rugsteun en wandelstokhouder.
Thuiszorgwinkel en uitleen ZZG zorggroep.
Thuiszorgwinkel en uitleen. In de Thuiszorgwinkel leent, huurt of koopt u hulpmiddelen en verpleegartikelen. Denk aan krukken, een rolstoel, borstkolf of wandelstok. Voor speciale artikelen zoals een bed, een speciaal matras et cetera neemt u contact op met de Zorgcentrale via telefoonnummer 024 366 57 77.
Altijd in de buurt.
Neem bij een bezoek aan de STMR Thuiszorgwinkel altijd een geldig legitimatiebewijs en uw verzekeringspas mee. Als u voor iemand anders hulpmiddelen haalt, dient u ook zijn/haar legitimatiebewijs en pas van de zorgverzekeraar te tonen. Mobiliteitspakket: gratis krukken en looprekken.
Medipoint zorg en welzijnshulpmiddelen. basket. check. twitter. facebook. youtube. linkedin. Medipoint logo. voordeel-advies. voordeel-assortiment. voordeel-vrijheid. search. caret-down. no-image.
Onze rollator Kieswijzer helpt u verder. Deze zomer profiteert u weer van mooie seizoensaanbiedingen. Bekijk de actieproducten. Heeft u onze online aanbiedingen al gezien? Een selectie van ons aanbod. Bloeddrukmeter iHealth Track. Elleboogkrukken anatomisch per paar. Travixx Classic Rollator. Travixx Deluxe Rollator.
Thuiszorgwinkel voor al uw medische hulpmiddelen.
De Medipoint Thuiszorgwinkels Amstelring bieden een ruim assortiment aan hulpmiddelen van hoge kwaliteit. Lenen of huren, beide is mogelijk in de klantvriendelijke webwinkel of een winkel bij u in de buurt. Ga naar de online webshop van Medipoint Thuiszorgwinkels Amstelring. Of vind een thuiszorgwinkel bij u in de buurt.
Thuiszorgwinkel: Totale Zorgwinkel Wij zijn een thuiszorgwinkel met een zeer groot assortiment in hulpmiddelen, van scootmobiel tot sta-op stoel en van rollators tot douche en toilet hulpmiddelen.
De Thuiszorgwinkel van Nederland voor uw gemak comfort. In onze thuiszorgwinkel hebben wij een ruim aanbod aan hulp en gemaksmiddelen zoals douche en toiletartikelen, aangepaste telefoons, reumaproducten, Medela borstkolven, slechtziend producten, braces, wandelstokken, rolstoelen, rollators, sta-op stoelen, scootmobielen, seniorenbedden, borstkolven, ect.
Thuiszorgwinkel Haarlem Zorgbalans.
In onze Thuiszorgwinkel Haarlem kunt u praktische hulpmiddelen lenen, huren of kopen. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur. En op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Korting op de thuiszorgwinkel Haarlem.

Contacteer ons