Meer resultaten voor rolstoel

 
rolstoel
Rolstoel kopen? Groot assortiment www.scootplaza.nl Rolstoel Scootmobiel, rolstoel, of rollator?
Van alle rolstoelen bestaat ook een uitvoering met een brede zit, extra stevig frame en massievere banden, de zogenaamde heavy duty rolstoel. Bent u van plan een sport te beoefenen vanuit de rolstoel, dan is het raadzaam om te kiezen voor een rolstoel die makkelijk en soepel met u meebeweegt.
Elektrische rolstoelen.
Toch wil uw lichaam niet meer voldoende meewerken. Waar de kleine reis-scootmobielen te weinig steun en comfort bieden, zijn de traditionele elektrische rolstoelen juist erg complex, onhandig en zwaar. Meenemen is vaak onmogelijk. De Smart Chair rolstoel is daarentegen in een handomdraai compact opvouwbaar.
Rolstoel kopen? Vegro Thuiszorgwinkel.
De Excel G3 kinderrolstoel is een compacte lichtgewicht rolstoel, speciaal ontwikkeld voor kleine kinderen kleuters, die incidenteel gebruikmaken van een rolstoel. Bovendien is de rolstoel eenvoudig te transporteren, doordat de rolstoel gemakkelijk is op te vouwen. Ideaal voor een dagje uit!
Hulpmiddelen Vilans Hulpmiddelenwijzer.
16 tips voor veilig wandelen met een rolstoel. Met een besturingssysteem voor een elektrische rolstoel kunt u zelfstandig de rolstoel bedienen. Drempelhulpen maken het mogelijk om veilig en zonder veel extra kracht over een drempel te lopen of rijden met een rollator of rolstoel.
Rolstoel kopen, allemaal in de aanbieding vanaf 11995.,
Verschil tussen een rolstoel en een duwstoel Hoewel rolstoel vaak voor alle soorten wordt gebruikt is er een groot verschil tussen een rolstoel en een duwstoel ook wel transportrolstoel genoemd. Een duwstoel, waarin de gebruiker voortgeduwd wordt, heeft relatief kleine achterwielen en een rolstoel zelfrijder heeft grotere achterwielen zodat de gebruiker zelf ook kan rijden.
Rolstoel kopen GAMMA.
Er zijn veel verschillende soorten rolstoelen. Voor u een rolstoel aanschaft, is het belangrijk dat u bedenkt waar u de rolstoel voor gaat gebruiken. Is het een tijdelijk hulpmiddel of gebruikt u de rolstoel alleen om soms iemand te vervoeren?
Rolstoel kopen? Koop een rolstoel online!
Zo kan u bijvoorbeeld een opvouwbare rolstoel kopen die u eenvoudig kan transporteren. Ook een lichtgewicht rolstoel, een sportrolstoel of een elektrische rolstoel behoort tot de mogelijkheden. Wanneer we een rolstoel kopen, moeten we tevens rekening houden met tal van factoren.
Rolstoel Wikipedia.
vooral wat je met de rolstoel allemaal wilt kunnen. Een persoon die van een rolstoel gebruikmaakt wordt soms aangeduid als rolstoel patiënt. Dit is echter onjuist, een patiënt is in samenstellingen iemand die aan de in het eerste deel genoemde ziekte lijdt kankerpatiënt, TBC-patiënt, diabetespatiënt, enz, en een rolstoel is geen ziekte.
Wolturnus W5 ADL rolstoel Double Performance.
Uiteraard wordt de rolstoel zwaarder dan een W5 maar kan met een gewicht vanaf ca 12 kg dan nog steeds lichtgewicht in zijn klasse genoemd worden. Volledig op maat gebouwd en naar wens uit voeren met vast gelaste of verstelbare rugleuning en camberbar.
Rolstoelen Hulpmiddelencentrum.
In en om het huis. U bevindt zich hier: Home Mobiliteit Rolstoelen Rolstoelen. Sunrise Breezy UniX2. Excel G-Light Weight. Excel G-Lite Pro 12. Sunrise Breezy RubiX2. Storingen en reparaties. 0511 460 660. Onbeperkt in oplossingen. Beoordeling door klanten: 78, / 10 487 beoordelingen.
Rolstoelen op maat O4 Wheelchairs.
Maximale bewegingsvrijheid in jouw rolstoel! Dat is wat wij jou willen bieden. Een rolstoel die jou daadwerkelijk mobiliteit biedt, jouw grenzen verlegt en jou daardoor mogelijkheden biedt in plaats van afremt in jouw bezigheden. Door Jeroen Mengerink vrijdag 25 augustus 2017.
Rolstoel Kopen? Onze specialisten helpen u verder!
Het merk Aqulia biedt in deze categorie de Aqulia Rolstoel, een luxere variant is Bischoff Bischoffde Pyro Light Rolstoel. Ook Thuasne is hierin vertegenwoordigd en komt met de Rolstoel Classic DF, welke verkrijgbaar is in verschillende zitbreedtes, waaronder ook een extra breed model.

Contacteer ons