Resultaten voor nieuwe rollator

 
nieuwe rollator
rollator Volar V3.
Nieuwe rollator met 3 zit hoogtes volar V3. 0 Reviews Uw review toevoegen. De nieuwe rollator volar V3 is een zeer goed ontwikkelde rollator, voldoet zeker aan de huidige eisen, en gaat door de techniek een stapje verder. De rollator is zelfs instelbaar in verschillende zithoogtes.
Rollator kopen, veel keuze vanaf 4995, Tomzorg.nl.
Rollator XL voor de wat zwaardere gebruikers. Rollator remmen zelf afstellen indien nodig incl. Tomzorg.nl wenst u heel veel plezier met uw nieuwe metgezel en bij vragen bel ons op 0031 085 021 24 24 lokaal tarief een e-mail mag natuurlijk ook.
Premis Home.
Speciaal voor de zomer heeft Premis een nieuwe kleur Provo rollator aan het assortiment toegevoegd. Deze appeltjesgroene rollator beschikt over dezelfde hoogwaardige kwaliteitseisen als alle andere rollators uit het Premis assortiment. Maar met een rollator in deze frisse groene kleur is elke zomerdag net iets kleurrijker.

Wij hebben nieuwe en tweedehands rollators in onze showroom in Driebergen. Hieronder vindt u ons assortiment. artikelen per pagina. Standaard rollator met mandje, stokhouder en dienblad Grijs. Deze rollator is een ideale rollator voor buitenshuis en binnenshuis, met deze rollator kunt u gaan winkelen of veilig een dienblad van de keuken naar de eetkamer kunt verplaatsen.
Scootmobiel-comfortabel Scootmobiel Wij hebben een groot aanbod aan verschillende scootmobielen, rollators en andere mobiliteitshulpmiddelen. Bezoek onze website voor meer informatie.
LifeMobility Scootmobiel Solo 4. Rollator Rollz Flex. Brio Scootmobiel S19F. Nog niet gewaardeerd. Drive scootmobiel Scootmobiel Drive ST5D3 Aanbieding. Bischoff Lichtgewicht Rollator Capero. Nog niet gewaardeerd. Kettler Hometrainer GIRO C1. Nog niet gewaardeerd. Rehasense Rollator Server HD. Nog niet gewaardeerd.
De Rollator Specialist Van Nederland Uit Voorraad Leverbaar Totale Zorgwinkel Thuiszorgwinkel.
De rollator is uitgerust met zachte wielen zodat trillingen tot het minimum beperkt worden. Lees hieronder meer. Rollz Flex 2 Rollator en Boodschappenwagen in 1. De Rollz Flex is de nieuwe rollator en boodschappenwagen in 1 voor iedereen die er graag op uit gaat.
Rollz Motion, rollator en rolstoel ineen: zo kunt u onbezorgd samen op pad.
De Rollz Motion Small is verkrijgbaar in twee kleuren: matt black en island blue. Daarnaast hebben de wielen van deze rollator een fris nieuw design gekregen. Dit nieuwe rollatormodel noemen we onze Rollz Motion. In één handomdraai. In één handomdraai transformeert deze rollator moeiteloos in een rolstoel en weer terug.
Rollator kopen? Medipoint.
Toevoegen aan verlanglijst. Rollator Medipoint Travixx. Toevoegen aan verlanglijst. Rollator Dienblad voor Topro Troja. Toevoegen aan verlanglijst. Rollator CHK Elephantje. Toevoegen aan verlanglijst. Rollator Gemino 30. Toevoegen aan verlanglijst. Rollator Cemex Let's' Go Indoor. Toevoegen aan verlanglijst. Rollator Paraplu universeel.
Lichtgewicht Rollator Kopen.
Wat licht is en wat zwaar, hangt natuurlijk helemaal af van de persoon die de rollator gaat gebruiken. Maar om toch een richtlijn te geven: in de regel wordt van een lichtgewicht rollator gesproken wanneer de rollator maximaal 8 kilogram weegt.
Rollators Bestel uw rollator simpel online!
U kunt bij uw zorgverzekering informeren of u in aanmerking komt voor een rollator vergoeding, dit kan verschillen per zorgpolis. Mensen met een lichamelijke beperking hebben en die slecht ter been zijn, veelal ouderen mensen hebben een loophulpmiddel nodig zoals een wandelstok of zelfs een Rollator, de rollator is uitgevonden in 1978 door iemand die zelf gehandicapt was en dus een rollator nodig had, een rollator is natuurlijk gemakkelijk te rollen als deze niet zo zwaar is, daarom worden de meeste moderne en nieuwe rollators van lichtgewicht stalen constructies gemaakt, de voorganger van de rollator was uiteraard het looprek, nu worden er wereldwijdt vele rollators gebruikt om mensen te helpen met lopen.
Rollators Uw Hulpmiddelenoutlet.
ROLLATORS NIEUWE ROLLATORS TWEEDEHANDS ROLLATORS. Wilt u een goedkope rollator kopen? Hier vindt u ons assortiment rollators, zowel nieuwe rollators, als tweedehands rollators. In ons assortiment hebben wij rollators van verschillende merken, zoals Topro Troja, Gemino en Premis. Wij verkopen lichtgewicht rollators die u makkelijk kunt opvouwen en meenemen in de auto of in het openbaar vervoer. Ook zijn er speciale rollators die zeer geschikt zijn voor buiten. Rollator Casa GoGo opvouwbaar nieuw.
Rollator kopen? Vegro Thuiszorgwinkel.
Topro Odyssé Rollator Marineblauw. De Topro Odyssé rollator is de ideale rollator voor diegene die graag eropuit trekt, met de auto, bus, trein of welk vervoersmiddel dan ook. Het loophulpmiddel kan namelijk volledig worden ingeklapt en vervoerd worden in de bijgeleverde transporttas. Ofwel: de Odyssé rollator is dé perfecte reis rollator.

Contacteer ons