Op zoek naar uitleen hulpmiddelen?

 
uitleen hulpmiddelen
Uitleen hulpmiddelen.
kunt u terecht bij de Damster Zorgbalie in de centrale hal van ons gezondheidscentrum. Dit kan van maandag t/m vrijdag iedere ochtend tussen 09.00 en 12.00 uur. Wilt u mailen of bellen hierover dan vindt u hieronder de contactgegevens voor de hulpmiddelen uitleen.
uitleen hulpmiddelen.
Neem gerust contact op met Medicura om de mogelijkheden te bespreken Tel088-0071100. Uw gewenste hulpmiddel staat niet vermeld in het aanvraagformulier? Wilt u graag hulpmiddelen aanvragen? Dat kan eenvoudig online door te klikken op de onderstaande roze button uitleen hulpmiddelen aanvragen.
Uitleen.
Loophulpmiddelen kunt u bij ons nog steeds gratis lenen indien u in het bezit bent van onze servicepas of deze direct afsluit voor slechts 20, per kalenderjaar per huishouden. De gratis uitleen betreft standaard hulpmiddelen, inzetbaar voor een grote groep gebruikers.
Lenen vanaf 2018 Welzorg.
Vanaf 1 januari 2018 levert Welzorg deze hulpmiddelen niet meer zelf, maar via onze samenwerkingspartners Vegro en Joerns. Bent u bij één van de volgende verzekeringsmaatschappijen verzekerd dan kunt u uw tijdelijk hulpmiddel aanvragen bij Joerns via het telefoonnummer: 030-6363700 of op hun website.:
Kosteloze uitleen van medische hulpmiddelen door Medicura.
Voor een aantal hulpmiddelen is een indicatie van een specialist, huisarts of transferverpleegkundige nodig. RECHT OP UITLEEN HULPMIDDELEN. U komt in aanmerking voor de uitleen als u verzekerd bent in Nederland en woonachtig bent in Nederland of omliggende grensgebieden, binnen een straal van 50km, in België en Duitsland.
Uitleen Icare.
De uitleen is bedoeld voor kortdurend gebruik. Heeft u de artikelen langdurig nodig, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar of uw gemeente. Artikelen die u niet meer nodig heeft, kunt u schoongemaakt weer inleveren bij het Thuisleenpunt of Icare Medipoint winkels. Loophulpmiddelen kunt u gratis lenen als u lid bent van Icare Ledenvereniging. Neem hiervoor uw ledenpas mee naar de winkel of Thuisleenpunt. Als u geen lid bent, kunt u ter plaatse lid worden of u kunt de loophulpmiddelen huren. Bent u lid van Icare Ledenvereniging dan kunt u op vertoon van uw ledenpas gratis hulpmiddelen en verpleegartikelen lenen voor een bepaalde periode.
Thuiszorg Uitleen verpleegartikelen en hulpmiddelen Medisch Centrum Epicurus.
Thuiszorg Uitleen verpleegartikelen en hulpmiddelen. Uitleen verpleegartikelen en hulpmiddelen. ZorgSaam leent gratis diverse hulpmiddelen en verpleegartikelen uit. Bijvoorbeeld krukken, rolstoelen, toiletverhogers, bedklossen en ziekenhuisbedden. De uitleentermijn bedraagt drie maanden. Als een artikel voor een langere periode nodig is, adviseren wij graag over de verdere mogelijkheden.
Uitleenpunten Hulpmiddelencentrum.
U kunt ook grote hulpmiddelen lenen, zoals bedden, antidecubitus materiaal ad kussens en ad matrassen, tilliften en trippelstoelen. Deze kunt u direct aanvragen via www.hulpmiddelencentrum.nl/gratishulpmiddel of telefonisch via 0511 460 640. Voor alle eilanden geldt het volgende voor de bestelling van grote hulpmiddelen.:
Uitleenpunt zorghulpmiddelen Startpunt Wageningen.
Op http//www.medipoint.nl/: is een volledig overzicht te vinden van de producten die u kunt lenen. Krukken, rollators en looprekken moeten gehuurd worden. Voor deze hulpmiddelen betaalt u een bijdrage aan Medipoint. Voor meer informatie over de uitleen van tijdelijke hulpmiddelen, kunt u contact opnemen met Medipoint, tel.
Uitleen hulpmiddelen Vegro Thuiszorgwinkel.
Product 1 10 van in totaal 54 producten. vorige 1 2 3 4 5 volgende. Het gratis leenassortiment. De uitleen hulpmiddelen die u gratis online leent zijn verdeeld in verschillende categorieën. Hierdoor is het benodigde uitleen zorghulpmiddel gemakkeijk en snel aan te vragen.
Figulus WelzijnHulpmiddelen kruiswerk.
Uitleen hulpmiddelen kruiswerk. Bij Figulus Welzijn kunt u terecht voor het inleveren van hulpmiddelen én het lenen van hulpmiddelen. Zorg dat u wel een legitimatiebewijs bijv. ID kaart of zorgpas meeneemt. Wat voor soort hulpmiddelen kunt u bij ons lenen?
Uitleen Hulpmiddelen Zorgsaam.
Via uw zorgverzekering kunt u diverse hulpmiddelen gratis lenen. Zorgsaam werkt samen met Welzorg voor de uitleen van hulpmiddelen. Welzorg heeft nagenoeg met alle zorgverzekeraars afspraken over het gratis lenen van hulpmiddelen. U kunt de hulpmiddelen direct ophalen in de Zorgsaam Winkel of deze worden bij u aan huis gebracht door Welzorg.

Contacteer ons