Resultaten voor topro troja rollator

 
topro troja rollator
Topro Troja Small rollator voor binnen en buiten Medipoint.
Kies dan de Topro Troja Medium. Bent u tussen 1.35 m en 1.65 m? Kies dan de Topro Troja Small. Met een rugband kunt u veilig zitten op uw rollator. Deze kunt u apart bestellen op de webshop. Topro Troja Small.

TOPRO Troja Classic. De Topro Troja Classic is een design lichtgewicht rollator, de eerste rollator die horizontaal opvouwbaar is. De Troja Classic heeft een memory functie voor de hoogte verstelling van de handvatten, een boodschappen netje welke belastbaar is tot 10kg en een comfortabele zitting.
Topro Troja.
De Topro Troja Classic is een design lichtgewicht rollator, de eerste rollator die horizontaal opvouwbaar is. De Troja Classic heeft een memory functie voor de hoogte verstelling van de handvatten, een boodschappennetje welke belastbaar is tot 5kg en een comfortabele zitting.
Topro rollator en accessoires? Vegro Thuiszorgwinkel.
De Troja 2G is de nieuwste rollator uit de collectie. De Troja 2G kenmerkt zicht door de Ergo grip handvatten en is tevens ook een lichtgewicht rollator. De Topro Olympos is een zeer stabiele rollator met grote voorbanden en een breed frame.
Topro Rollator online kopen? Officiële TOPRO dealer.
Topro Troja rollator. Rollators van het Noorse merk Topro staan al jaren bekend als oerdegelijke kwaliteitsproducten. Topro heeft 4 verschillende rollators: de Classic; zoals de naam wellicht al doet vermoeden, hier begon het mee. Daarnaast is er de luxere Topro Troja 2G met onder andere zachtere banden welke snel en eenvoudig zijn te verwisselen en een remblok aan de binnenkant van het wiel als laatste is er de Topro Olympos.
Vind topro troja rollator in Diversen op Marktplaats.nl.
Rollator Topro Troja 2G Luxe rollator StelComfortshop.nl. De troja 2g rollator is de nieuwste topro rollator, en de opvolger van de bekende topro troja. Bent u op zoek naar een rollator die volledig is ontwikkeld op basis van onderzoek en feedback van gebruikers en fysiotherapeuten dan is de topro troja 2g beslist iets voor u.
TOPRO Rollator Hoe TOPRO 7 jaar garantie kan bieden Rolnu.nl.
In 2002 produceert het in Noorwegen gevestigde bedrijf in nauwe samenwerking met fysiotherapeuten en ergotherapeuten haar eerste rollator: de TOPRO Troja. Vanwege het geavanceerde productieproces in de fabriek in Gjøvik, een plaatsje 120km ten noorden van Oslo, weten ze het voor elkaar te krijgen een rollator aan te bieden met een tot op heden nog ongeëvenaarde kwaliteit.

TOPRO Troja 2G. De nieuwe generatie rollators! Veiligheid, flexibiliteit en optimaal comfort! De TOPRO rollator wordt geproduceerd in Noorwegen. 7 jaar garantie! De Troja 2G rollator heeft ergonomische handvatten met een bel welke de mogelijkheid bieden de rollator op verschillende manieren vast te houden.
Rollator Topro Troja Scouters.
Home Hulpmiddelen Rollator Design rollator Rollator Topro Troja. Rollator Topro Troja. 3 beoordelingen Schrijf een beoordeling. De Topro Troja rollator weegt bijzonder weinig: 71, tot 75, kilo. In 2010 kwam de strak gedesignde rollator als 2e beste uit de een test van het Vara-programma Kassa.
Rollator Topro Troja Classic Lichtgewicht rollator Scootmobiel-comfortabel.
De Topro Troja rollator is geschikt voor zeer regelmatig gebruik, zowel binnen als buiten. De Topro Troja is een lichtgewicht rollator die u met één handbeweging opvouwt tot een handzaam pakketje, waarna u hem eenvoudig meeneemt in de bus, auto of taxi.
Topro Troja Rollator Kopen? Topro Webshop.
Met een Topro Troja rollator heeft u altijd een lichtgewicht rollator. Het zitje van deze mooie, stevige en praktische Topro rollator is bijzonder comfortabel. Ook de remmen werken licht, wat het bedieningsgemak en uiteraard de veiligheid van deze rollator vergroot.
Topro Troja rollator kopen Classic Gratis verzending.
De Topro Troja rollator is een design lichtgewicht rollator met unieke eigenschappen. De Topro Troja rollator wordt standaard met een handvatgeheugen, een polyester boodschappennetje en een comfortabele ventilerende zitting geleverd. Met één een voudige handbeweging wordt de rollator in de breedterichting samengevouwen.

Contacteer ons