Meer resultaten voor hulpmiddelencentrum friesland

 
hulpmiddelencentrum friesland
Uitleen hulpmiddelen De Friese Wouden.
Home Thuiszorg Uitleen hulpmiddelen. Voor kleine hulpmiddelen kunt u terecht bij de uitleenpunten van De Friese Wouden. De volgende hulpmiddelen zijn daar te lenen: badplank, bedheffer/papegaai, bedverhogers set van 4 stuks, douchestoel, gipssteun, lucht-/windring, ondersteek, rolstoel kind, rolstoel, rugsteun, toiletstoel en toiletverhoger.
Hulpmiddelen Centrum Friesland in Sint Nicolaasga Zorg Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
krachtens overeenkomsten met gemeenten en non-profit instellingen. Hulpmiddelen Centrum Friesland is geverifiëerd door eigenaar. Kaartweergave Hulpmiddelen Centrum Friesland Sint Nicolaasga. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Onze bezoekers over Hulpmiddelen Centrum Friesland in Sint Nicolaasga.
Thuiszorg Het Friese Land: Uitleen.
Thuiszorg Het Friese Land verzorgt sinds 2009 geen uitleen meer en verwijst sindsdien voor koop, huur en uitleen naar een betrouwbare hulpmiddelenleverancier.: Het Hulpmiddelencentrum heeft meerdere uitleenpunten in het werkgebied van Thuiszorg Het Friese Land.: Actuele adresgegevens en openingstijden: www.hulpmiddelencentrum.nl/uitleenpunten.
Welk hulpmiddel zoekt u? Hulpmiddelencentrum.
Welk hulpmiddel zoekt u? Storingen en reparaties. 0511 460 660. Excel G-Lite Pro 12. Topro Troja 2G. Onbeperkt in oplossingen. Trainingsaanbod voor professionals. Volg ons ook op. Beoordeling door klanten: 78, / 10 499 beoordelingen. In en om het huis.
Hulpmiddelencentrum B.V. in Burgum Zorg Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Informatie over Hulpmiddelencentrum B.V. Het verzorgen van de uitleen van materiele voorzieningen aan personen die deze ten gevolge van ziekten en gebreken nodig hebben op indicatie, voor rekening en in opdracht van, casu quo krachtens overeenkomsten met gemeenten en non-profit instellingen.
Adressen en openingstijden uitleenpunten De Friese Wouden.
De specialisten van het KwadrantGroep Behandelteam voorheen Specialistisch Centrum genoemd ondersteunen de zorgteams en locaties van De Friese Wouden bij behandeling en begeleiding van ouderen die te maken hebben met problemen en ziektes op sociaal, psychisch en lichamelijk gebied. De Friese Wouden heeft diverse seniorenwoningen.
Hulpmiddelencentrum friesland bv Burgum Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Hulpmiddelencentrum friesland bv in Burgum resultaten 1 13 getoond van 13. U zocht: Hulpmiddelencentrum Friesland Bv in Burgum. Hulp nodig met het vinden van Hulpmiddelencentrum Friesland Bv in Burgum? Indien gewenst verbinden we direct door BEL NU 1822. 090, cpm altijd bereikbaar.

Contacteer ons