Resultaten voor hulpmiddelencentrum friesland

 
hulpmiddelencentrum friesland
Rollator van Hulpmiddelencentrum Friesland september 2008 Stichting Onbeperkt.
Home 2008 t/m 2013 Rollator van Hulpmiddelencentrum Friesland. Rollator van Hulpmiddelencentrum Friesland september 2008. november 26, 2015. 2008 t/m 2013. Van het Hulpmiddelencentrum Friesland hebben we een rollator gekregen die we kunnen gebruiken als ondersteuning voor gasten die moeizaam van de kleedkamer naar de zwembadrand kunnen lopen.
Uitleen hulpmiddelen De Friese Wouden.
De specialisten van het KwadrantGroep Behandelteam voorheen Specialistisch Centrum genoemd ondersteunen de zorgteams en locaties van De Friese Wouden bij behandeling en begeleiding van ouderen die te maken hebben met problemen en ziektes op sociaal, psychisch en lichamelijk gebied. De Friese Wouden heeft diverse seniorenwoningen.
Hulpmiddelen Centrum HMC.
Omring Contact en Adressen Hulpmiddelen Centrum HMC. Contact en Adressen. Hulpmiddelen Centrum HMC. Hulpmiddelen Centrum HMC. De Langeloop 16-20. 1742 PB Schagen. 0511 460 660. Maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur. Hulpmiddelen Centrum HMC De Langeloop 16-20.
Antonius Zorggroep // Zorg thuis Ik wil of krijg thuiszorg Hulpmiddelen.
Voorbeelden van deze middelen zijn: rollators, 4-poot wandelstokken en looprekken. Deze middelen vindt u bij het Hulpmiddelencentrum. Bent u abonnee van Thuishotel dan krijgt u korting op de aanschaf van alle loophulpmiddelen. De dichtstbijzijnde uitleenpunten voor Emmeloord vindt u op www.hulpmiddelencentrum.nl/uitleenpunten. Direct thuiszorg aanvragen? Dat is mogelijk! Onze zorgteams zijn op werkdagen altijd bereikbaar. U kunt telefonisch of per e-mail contact met hen opnemen. Veelgestelde vragen Thuiszorg. Wat is jullie werkgebied? Het werkgebied van Thuiszorg Zuidwest Friesland omvat van oudsher de gemeenten Súdwest Fryslân, De Fryske Marren en Littenseradiel.
Hulpmiddelen Centrum Friesland in Sint Nicolaasga Zorg Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Het verzorgen van de uitleen van materiële voorzieningen aan personen die deze ten gevolge van ziekten en gebreken nodig hebben op indicatie, voor rekening en in opdracht van, c.q. krachtens overeenkomsten met gemeenten en non-profit instellingen. Hulpmiddelen Centrum Friesland is geverifiëerd door eigenaar. Kaartweergave Hulpmiddelen Centrum Friesland Sint Nicolaasga.
Hulpmiddelencentrum B.V. in Burgum Zorg Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Informatie over Hulpmiddelencentrum B.V. Het verzorgen van de uitleen van materiele voorzieningen aan personen die deze ten gevolge van ziekten en gebreken nodig hebben op indicatie, voor rekening en in opdracht van, casu quo krachtens overeenkomsten met gemeenten en non-profit instellingen.
Uitleenpunten Hulpmiddelen Centrum Friesland Ouderenwijs.
Sport en bewegen. Uitleenpunten Hulpmiddelen Centrum Friesland. Producten Thuiszorgwinkel Friesland Winkels. Op onderstaande adressen kunt u terecht voor het lenen van hulpmiddelen en verpleegartikelen via de uitleen. Heeft u een hulpmiddel nodig? U kunt het direct gratis aanvragen via www.hulpmiddelencentrum.nl/gratishulpmiddel of telefonisch via 0900 4602460 010, p/m.
Welk hulpmiddel zoekt u? Hulpmiddelencentrum.
Welk hulpmiddel zoekt u? Storingen en reparaties. 0511 460 660. Excel G-Lite Pro 12. Topro Troja 2G. Onbeperkt in oplossingen. Trainingsaanbod voor professionals. Volg ons ook op. Beoordeling door klanten: 78, / 10 449 beoordelingen. In en om het huis.
Beoordelingen Hulpmiddelencentrum.
90% beveelt Hulpmiddelencentrum aan. Beoordeel Hulpmiddelencentrum Over ons. In onze winkels in Amersfoort, Baarn, Drachten, Heerenveen, Leeuwarden, Sneek en Zeist vindt u een uitgebreid assortiment hulpmiddelen zoals rolstoelen, scootmobiels, krukken, sta-op stoelen en rollators. Alle hulpmiddelen kunt u bij ons uitgebreid proberen.
Home page Groenekruiswinkel.
Onderstaande artikelen kunt u voor maximaal 6 maanden lenen via het Hulpmiddelencentrum.: Een rolstoel, ruggesteun, bedverhogers, bedheffer papagaai, windring, douchestoel, toiletverhoger, toiletstoel of een ondersteek. Een verpleegbed, tillift, bedleestafel, glijzeil, dekenboog, draaischijf of een infuusstandaard zijn uitleenartikelen die u kunt aanvragen via het Hulpmiddelencentrum.
Hulpmiddelencentrum Friesland BV Bergum.
Hulpmiddelencentrum Friesland BV is gevestigd aan de Mr W M Oppedk van Veenwg 40 in Bergum. Hulpmiddelencentrum Friesland BV heeft twee bij de Kamer van Koophandel geregistreerde nevenvestigingen op een locatie anders dan de hoofdvestiging.: Het Hulpmiddelencentrum, gelegen aan de Ampèrestraat 14 in Leeuwarden gemeente Leeuwarden.
Adressen en openingstijden uitleenpunten De Friese Wouden.
De specialisten van het KwadrantGroep Behandelteam voorheen Specialistisch Centrum genoemd ondersteunen de zorgteams en locaties van De Friese Wouden bij behandeling en begeleiding van ouderen die te maken hebben met problemen en ziektes op sociaal, psychisch en lichamelijk gebied. De Friese Wouden heeft diverse seniorenwoningen.

Contacteer ons