Zoeken naar looprek

 
looprek
De straat op met de Walk Star, een stabiel looprek met 4 wielen Scouters.
De Walk Star is een heel bijzonder looprek, vooral vanwege de steun in de rug. Ik heb een handicap waardoor ik moeilijk loop en ik ben ook niet zo stabiel. Met een gewone rollator kan ik daarom best snel omvallen.
Looprek kopen? Frank.
Wanneer heb ik een looprek nodig? Een looprek is een ideaal hulpmiddel wanneer u niet voldoende balans heeft om een wandelstok te gebruiken. Looprekken zijn voornamelijk bedoeld voor binnenshuis gebruik, maar er zijn ook modellen die zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden.
looprekken Medi24.
Het BischoffBischoff Rezi wederkerig looprek ondersteund uw. Het BischoffBischoff Gebo Looprek is een sterk en degelijk, aluminium looprek, in hoogte verstelbaar en makkelijk inklapbaar. Maak een keuze. Bischoff Bischoff Gebo Looprek. Het BischoffBischoff Gebo Looprek is een sterk en degelijk.
Looprek kopen? Frank.
Een looprek met een flexibel frame daarentegen loopt met je mee. Zet je rechts een stap, dan verplaatst alleen het rechtergedeelte van het looprek naar voren. Vooral voor mensen die niet goed meer kunnen tillen is een flexibel looprek ideaal.
Looprek Opvouwbaar Scootplaza.nl uw hulpmiddelenwarenhuis Scootmobiel, rolstoel, of rollator?
Dit looprek is tevens te completeren met voorwielen, om patienten die vlotter en met minder moeite, dus gemakkelijker mee te kunnen laten lopen. Aangezien het looprek hiermee in het neerzetten een moment iets minder vast staat is het belangrijk onder begeleiding een looprek met wielen te gaan proberen en gebruiken.
Looprek Kopen? Hulpmiddelwereld.
De poten zijn met een extra stang verbonden in het midden zodat het looprek een stevige constructie heeft. U gebruikt het looprek door de handvaten vast te pakken. Vervolgens tilt u het looprek iets op en verplaatst u het naar voren.
Looprek Vakblad Thuiszorg.
Home Hulpmiddelen Looprek Looprek. Posted in Hulpmiddelen. Een looprek helpt bejaarden, revaliderenden of en gehandicapten om het lopen te vergemakkelijken. Je zag ze vroeger een stuk vaker dan tegenwoordig omdat ze meer en meer worden vervangen door rollators omdat deze een stuk makkelijker zijn om te gebruiken.
Looprek Vilans Hulpmiddelenwijzer.
Looprek; uitleg over soorten, hoe te gebruiken bron: Samen Beter Thuis. Standaard looprekken zijn niet verstelbaar of opvouwbaar. Er is ook een looprek met twee wielen. Verstelbare en/of opvouwbare looprekken. Looprek met een speciale maatvoering: extra smal, breed, laag of hoog.
Looprekken bestellen bij Tomzorg vanaf 3395.,
Daarnaast zijn er looprekken met een sta-op functie. Hiervoor zijn twee stangen of beugels in het looprek gemonteerd, die voor gebruik uitgeschoven kunnen worden, en na gebruik weer veiling in het frame terug geschoven kunnen worden. Deze beugels geven onder begeleiding!
Veilig in huis verplaatsen met een looprek Medipoint.
Looprek gratis voor leden Gratis lenen. Toevoegen aan verlanglijst. Looprek Skan Vast Model. Toevoegen aan verlanglijst. Looprek opvouwbaar/alu verstelbaar 81-99 cm. Toevoegen aan verlanglijst. Looprek Liftwalker accessoire set. Toevoegen aan verlanglijst. Toevoegen aan verlanglijst. Looprek huren 400, per week. Toevoegen aan verlanglijst.
Looprek.
Dit looprek van de firma Drive is uw ideale begeleider. Dit stabiele en comfortabele looprek past door iedere deur. Makkelijk mee te nemen en snel op te vouwen. Dit looprek met wielen is licht van gewicht en vergroot uw mobiliteit.
Producten Looprek Opvouwbaar Groot 020933 Schulte BV Groothandel in orthopedische en revalidatieartikelen.
Waarom SCHULTE BV. Betrouwbaar sinds 1893. Vorig product Volgend product. Looprek Opvouwbaar Groot 020933. Looprek Opvouwbaar groot. Verstelbaar van 82-97 cm. Breedte: 50 cm. Het opvouwbare looprek staat in het midden op de foto afgebeeld. Log in om te bestellen.

Contacteer ons