Meer resultaten voor looprek

 
looprek
Looprekken verkrijgbaar bij MediPlus Breda MediPlus Hulpmiddelen.
Onze deskundige medewerkers weten welk looprek het beste bij u past. Tevens laten zij u zien hoe met een looprek om te gaan en uiteraard wordt het looprek op de juiste hoogte voor u afgesteld. MediPlus biedt eveneens correcte nazorg en service.
Looprek opvouwbaar, comfortabel looprek Rollatorweb.
Dankzij gebruikt van aluminium en hoogwaardig kunststof is dit looprek met recht een lichtgewicht te noemen. Op voorraad gratis verzending. Dit opvouwbare looprek is ideaal voor gebruik bij revalidatie, tijdelijke ondersteuning of herstel van een blessure. Het looprek is eenvoudig opvouwbaar en vervaardigd uit lichtgewicht aluminium.
Looprekken Ouderen hulpmiddelen.
Looprek Atlas met wieltjes standaard in hoogte verstelbaar 93-142 cm. Looprek Atlas met wieltjes, onderarmschalen hoogte verstelbaar 93-142 cm. Looprek extra smal in hoogte verstelbaar 72-80 cm. Looprek extra smal in hoogte verstelbaar 80-88 cm. Looprek extra smal in hoogte verstelbaar 87-95 cm.
De straat op met de Walk Star, een stabiel looprek met 4 wielen Scouters.
De Walk Star is een heel bijzonder looprek, vooral vanwege de steun in de rug. Ik heb een handicap waardoor ik moeilijk loop en ik ben ook niet zo stabiel. Met een gewone rollator kan ik daarom best snel omvallen.
Looprek Icare.
Lichtgewicht looprekken zijn in hoogte verstelbaar. Voor mensen die niet voldoende steun hebben aan een wandelstok of 4-poot, maar wel zelfstandig kunnen staan. Er zijn nog geen reacties aanwezig. Terug naar productoverzicht. Het wijkteam is 24 uur per dag bereikbaar.
looprekken Medi24.
Het BischoffBischoff Rezi wederkerig looprek ondersteund uw. Het BischoffBischoff Gebo Looprek is een sterk en degelijk, aluminium looprek, in hoogte verstelbaar en makkelijk inklapbaar. Maak een keuze. Bischoff Bischoff Gebo Looprek. Het BischoffBischoff Gebo Looprek is een sterk en degelijk.
Opvouwbaar looprek kopen licht in gewicht.
Eenvoudig op te vouwen en op te bergen slechts 10 cm breed looprek van aluminium. Verkrijgbaar in de kleur grijs. Maximaal gebruikersgewicht van dit opvouwbaar looprek is 120 kg. Drive Looprek Grand XXL. Drive Looprek reis Travel. Drive Looprek Gecko starr.
Looprek Able2.
Deel deze pagina op Social Media of stuur door.: of kopieƫr deze link.: Lichtgewicht aluminium looprek. Stevig schuin model met plastic handgrepen en rubberen doppen voor extra steun. In hoogte verstelbaar van 81 x 915, cm. Breedte voorkant 457, cm.
Looprek voor ouderen kopen? Bestel uw looprek bij Rollator.shop!
Zo hebt u bijvoorbeeld de keuze tussen een standaard looprek, een zogenaamd meelopend looprek en een opvouwbaar looprek. Sommige van deze looprekjes zijn voornamelijk geschikt voor ouderen en bejaarden terwijl andere modellen zich dan weer beter schikken voor gebruik door mindervaliden.
looprek Doove Care Groep.
De Speedy is een lichtgewicht looprek voor zware mensen. Dit looprek kan gebruikt worden als hulpmiddel bij het mobiliseren van zware mensen. Het looprek is in hoogte verstelbaar en is makkelijk mee te nemen doordat het looprek inklapbaar is. Het looprek heeft 4 poten en geluiddempende doppen.
Looprek Kopen? Hulpmiddelwereld.
Hierdoor heeft u genoeg ruimte om tussen de poten in te staan. De poten zijn met een extra stang verbonden in het midden zodat het looprek een stevige constructie heeft. U gebruikt het looprek door de handvaten vast te pakken.
Looprek kopen? Frank.
Een looprek met een flexibel frame daarentegen loopt met je mee. Zet je rechts een stap, dan verplaatst alleen het rechtergedeelte van het looprek naar voren. Vooral voor mensen die niet goed meer kunnen tillen is een flexibel looprek ideaal.

Contacteer ons