Op zoek naar topro?

 
topro
TOPRO OLYMPOS ROLLATOR Rollators accessoires Mobiliteit MediPlus Hulpmiddelen.
De Topro rollator Olympos is sportief en zeer geschikt voor buiten. De grote wielen van rubber maken het lopen zeer vertrouwd en comfortabel het rubber werkt schokabsorberend. De rollator heeft een ruim mandje waar spullen in vervoerd kunnen worden met een gewicht tot maximaal 10 kg.
Topro Troja.
De Topro Troja Classic is een design lichtgewicht rollator, de eerste rollator die horizontaal opvouwbaar is. De Troja Classic heeft een memory functie voor de hoogte verstelling van de handvatten, een boodschappennetje welke belastbaar is tot 5kg en een comfortabele zitting.
Topro rollator onderdelen Zorg Totaal Winkel.
Remblok voor Topro Olympos rollator. 1 jaar garantie. Voeg toe aan vergelijking. Remhendel rechts voor Topro Troja Classic en Topro Olympos rollators. 1 jaar garantie. Voeg toe aan vergelijking. Remhendel links voor Topro Troja Classic en Topro Olympos rollators. 1 jaar garantie.
Topro Troja 2G rollator kopen Standaard Gratis verzending.
Topro Troja 2G De 2e generatie Topro Troja rollator. De nieuwe Topro Troja 2G neemt een voorsprong op de concurrentie als het gaat om veiligheid, flexibiliteit en comfort. De Topro Troja 2G voldoet aan de hoogste eisen met een uniek design.
Topro Troja 2G HipSupport.
Topro Troja 2G. Home / Rollators / Topro. De TOPRO Troja 2G rollator is compleet, veilig, licht, flexibel en biedt optimaal comfort waar u ook bent. Standaard verkrijgbaar met een hippe luxe boodschappentas en rugsteun. Kleur Beige/Champagne 1 Bruin/Brons 1 Grijs 1 Roze 2 Rood 1 Turquoise 1 Zilver 1 Wit 2 Zwart/Antraciet 5 Meerdere/overige kleuren 2.
Topro rollator en accessoires? Vegro thuiszorgwinkel.
Topro rollators accessoires. Uw Topro rollator is natuurlijk niet compleet zonder accessoires. Bij Vegro vindt u een ruim assortiment aan diverse accessoires van het merk Topro. U kunt hierbij denken aan een paraplu speciaal voor op uw rollator of een boodschappentas.
Topro ZHON Zorg Hulpmiddelen Outlet Nederland.
Met deze verstelbare ruggensteun krijgt u altijd de gewenste ondersteuning wanneer u plaats neemt op uw rollator. Geschikt voor alle TOPRO modellenTOPRO: Troja 2GTOPRO, Troja Classic, TOPRO. Stokhouder Topro Rollator. Deze eenvoudig te monteren stokhouder voor de Topro Olympos rollator vergroot het comfort van uw rollator.
bol.com Topro artikelen kopen? Alle artikelen online.
Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling. Verkoop door: Scootplaza.nl. Rollator Topro Troja 2G Standaard. De Troja 2G rollator is de nieuwste Topro rollator, en de opvolger van de bekende Topro Troja.
Topro Troja 2G Hulpmiddelencentrum.
Ik wil dit product: Nieuw. De nieuwe rollator van Topro, de Troja 2G, neemt een voorsprong op de concurrentie als het gaat om veiligheid, flexibiliteit en comfort. De Troja 2G is ontwikkeld op basis van onderzoek en feedback van gebruikers en therapeuten.
Rollator Topro Troja Classic S megacomfort.
Juiste hoogte: ga rechtop staan met schoenen aan en houdt u arm ontspannen langs u lichaam, het handvat van de rollator moet ongeveer ter hoogte van de pols zitten. Rollator Topro Olympus S. Rollator Topro Troja 2G. Rollator Wheelz Ahead Tr.
Rollator Topro Troja Classic M Zorgplaza Roden.
Home nbsp /nbsp Rollators nbsp /nbsp Rollator Topro Troja Classic M. Rollator Topro Troja Classic M. een zeer veilige en stabiele rollator. ergonomisch gevormde handvatten. uitvoerbaar met valalarm en led verlichting. boodschappennetje, belastbaar tot 5 kg. Dit product heeft geen opties.
Topro Rollator Accessoires Thuiszorgwinkelxl.nl.
Topro heeft een ruim assortiment aan accessoires. Zo zijn er verschillende boodsschappen tassen voor de Topro Troja 2G, Topro Troja classic en de Topro Olympos. Ook voor o.a. rugsteunen, wielen sets, sleepremmen en stokhouders bent u bij Thuiszorgwinkelxl aan het juiste adres.

Contacteer ons