Op zoek naar topro troja?

 
topro troja
De 2e generatie van de Topro Troja rollator Medipoint.
De Topro Troja 2G rollator is veilig, flexibel en comfortabel in het gebruik. Deze lichtgewicht rollator is samen met ergotherapeuten en gebruikers ontwikkeld en voorzien van wielen met comfort grip voor optimale demping waardoor u minder last heeft van trilling.
Topro Troja rollator, de beste lichtgewicht rollator.
Echter weinig comfort en bovendien behoorlijk zwaar. Op aanraden van een vriendin de Topro Troja rollator besteld, en geen moment spijt van gehad. Opvouwen en meenemen gaat heel eenvoudig en de rollator rijdt lekker soepel. Topro Troja 2G. Topro Troja Bekijken.
KiyOh Widget.
Wat een geweldige webshop om een rollator te kopen. Ik heb een Trionic Walker 14er op 04-06-2018 via e-mail besteld en heb hem op 06-06-2018 keurig netjes ontvangen in een hele stevige doos. Een prachtige rollator. Wat een geweldige webshop om een rollator te kopen.
Vind topro troja rollator in Diversen op Marktplaats.nl.
Rollator Topro Troja. Topro troja m rollator: moderne lichtgewicht rollator met een stijlvol design de troja is uiterst stabiel en met één hand op te vouwen in hoogte verstelbare handgrepen van 78-100cm maximum gebruikersgewicht: 150kg hoge kwaliteit aluminium gewicht: 71, kg u bent altijd welkom op maandag t/m vrijdag tussen.
Lichtgewicht rollator Troja classic medium Rollatorwinkel.com.
Veilige en stabiele rollator. De Topro Troja is een lichtgewicht rollator welke erg stabiel is. De standaard fabrieksgarantie van de Topro Troja Classic is maar liefst 5 jaar! De TOPRO Troja Classic is volledig getest ISO 11199-2 en ISO 10993-3.
Topro Troja Rollator kopen? Bestel eenvoudig een Topro Troja rollator!
Topro heeft 4 verschillende rollators: de Topro Troja Classic; zoals de naam wellicht al doet vermoeden, hier begon het mee. Daarnaast is er de luxere Topro Troja 2G met onder andere zachtere banden welke snel en eenvoudig zijn te verwisselen en een remblok aan de binnenkant van het wiel als laatste is er de Topro Olympos.
Rollator Topro Troja 2G met zachte wielen en luxe tas.
De rollator Topro Troja 2G is het meeste verkochte model uit de Topro serie en leverbaar in Small en Medium waarvan de Medium ook leverbaar is in de kleuren grijs, zillver, wit en wijnrood. Ergonomische handvatten, biedt de mogelijkheid de handvatten op meerdere manieren vast te houden.
Topro Troja Small rollator voor binnen en buiten Medipoint.
De Topro Troja rollator is er in twee maten. Bent u tussen 1.65 m en 2.00 m? Kies dan de Topro Troja Medium. Bent u tussen 1.35 m en 1.65 m? Kies dan de Topro Troja Small. Rollator Topro Troja wordt geleverd inclusief boodschappennetje.
Topro Troja 2G Hulpmiddelencentrum.
De Troja 2G is ontwikkeld op basis van onderzoek en feedback van gebruikers en therapeuten. Het resultaat is de 2e generatie Troja met nog meer gebruiksvriendelijke functies, een hoge focus op veiligheid, flexibiliteit en comfort. De Topro Troja is een uiterst geschikte rollator voor buiten en binnen.

Contacteer ons