Resultaten voor rollz rollator

 
rollz rollator
Rollz Motion 2 de luxe rollator en duwstoel in één 74995.,
Rollz Motion, dé luxe rollator die eenvoudig om te bouwen is naar een duwstoel. Eropuit zonder beperkingen. De Rollz Motion is een unieke combinatierollator. Dankzij de unieke constructie is de rollator simpel en snel om te bouwen naar een duwstoel en omgekeerd.
Rollators van Rollz: met onze 2-in-1 design rollator komt u verder.
Rollz rollators zijn uniek. Zo is de Rollz Motion een rollator en rolstoel in één, waardoor u weer geniet van uw bewegingsvrijheid. Met de Rollz Flex gaat u fijn naar de winkel: deze rollator is namelijk ook een handige boodschappentas.
Vind rollator rollz motion in Diversen op Marktplaats.nl.
Veilig en flexibel met de rollz motion 2 rollator bent u onderweg zeer flexibel. Als u even niet meer wilt lopen, transformeert u deze rollator met het bijgeleverde rollz rolstoelpakket eenvoudig in een rolstoel. De complete rollator trommelremmen, schuimgevulde achterwielen, een ruime bagagetas en een.
KiyOh Widget.
Wat een geweldige webshop om een rollator te kopen. Ik heb een Trionic Walker 14er op 04-06-2018 via e-mail besteld en heb hem op 06-06-2018 keurig netjes ontvangen in een hele stevige doos. Een prachtige rollator. Wat een geweldige webshop om een rollator te kopen.
Vind rollz motion in Diversen op Marktplaats.nl.
ROLLATOR ROLLZ MOTION rolstoel rollater compleet nieuwstaat. Rollz motion rollator / rolstoel de meest ideale complete rollator en rolstoel ineen. Simpel en snel te gebruiken simpel en snel aan te passen simpel en snel in te klappen met 2 opbergruimtes / tassen licht gewicht en ergonomisch verantwoord.

Contacteer ons