Zoeken naar parkinson rollator

 
parkinson rollator
Rollator Gemino 30 Parkinson van Sunrise Medical Scouters.
Ben jij al bekend met de rollator Gemino 30 van Sunrise Medical? Deze rollator is er nu ook speciaal voor mensen met Parkinson. De Gemino 30 voor Parkinson heeft een vertraagrem, waarmee je zelf de rolweerstand van je rollator kan instellen.
Gemino 30 Parkinson lichtgewicht rollator Sunrise Medical.
Gemino 30 Parkinson Lichtgewicht rollator. Speciaal ontworpen voor mensen met Parkinson. Sommige mensen hebben behoefte aan extra hulp om veilig te kunnen lopen. Dit geldt ook voor mensen met de ziekte van Parkinson. De Gemino 30 Parkinson is volledig afgestemd op deze specifieke behoefte.
Parkinson Rollator Kopen Laser Vertraagrem.
Dit geldt ook voor mensen met de ziekte van Parkinson. Speciaal voor deze mensen heeft Orthocor een rollator in het assortiment die is ontwikkeld en volledig afgestemd op de specifieke behoeften. Met de Parkinson Rollator kunt u er onbezorgd op uit.
Misverstanden over parkinson 121 t/m 130.
Het beste is een in de ziekte van Parkinson gespecialiseerde fysio of ergotherapeut te vragen voor advies bij het aanvragen van een geschikte rollator. Paramedische behandeling richt zich uitsluitend op de hulpvraag van de persoon met parkinson. De hulpvraag van de persoon met parkinson staat uiteraard centraal in de therapie.
KiyOh Widget.
Parkinson rollator doorbreekt freezing.
Speciale rollator tegen freezing bij Parkinson. Verzwaarde dekbedden bij slaapstoornissen. Bekijk alle resultaten 0. Geen producten gevonden. Parkinson rollator Fellow Classic. Parkinson rollator Fellow Classic. Parkinson rollator Fellow Classic. Lichtgewicht rollator met laser en akoestisch signaal. De rollator die freezing doorbreekt.
Parkinson AF-AS rollators met laserunit en akoestisch signaal.
De stabiele en veilige Parkinson AF-AS rollators met laserlijn helpt Parkinson patiënten uit de freezing te komen. De TOUR of FOCUS AF-AS geeft u uw zekerheid weer terug en maakt u weer een stuk zelfstandiger! Naar alle AF-AS producten: klik hier. De werking van de AF-AS rollator.:
Home uMotion.
Veiliger bewegen is voor mensen met de ziekte van Parkinson, een parkinsonisme of een vergelijkbare neurologische aandoening niet langer vanzelfsprekend. Een loophulpmiddel dat aanpasbaar is aan de individuele behoefte in verschillende fases van de ziekte, is dan onmisbaar. Een gewone rollator houdt geen rekening met deze veranderende behoeften en met de specifieke Parkinson symptomen, zoals verminderde handkracht in één van beide handen, propulsie, tremor, spierstijfheid en freezing.
Parkinson Rollator Mobio voor ergonomische designrollators.
Dit symptoom wordt adequaat bestreden door de geïntegreerde visuele prikkel van de Parkinson Rollator. Wanneer freezing optreedt, drukt u op een knop aan de handgreep van de Parkinson Rollator. Deze knop activeert een laser die een rode streep op de grond projecteert tussen de achterwielen van de rollator.
Rollator Gemino 30 Parkinson Medipoint.
Een vertraagrem zorgt bijvoorbeeld voor extra weerstand en een gelijkmatig looptempo. Met deze lichtgewicht rollator kunt u onbezorgd en met vertrouwen op pad. De lichtgewicht Gemino 30 Parkinson is voorzien van een vertraagrem die extra weerstand biedt en helpt bij een gelijkmatig looptempo.
Vergoeding 2018: Parkinson rollator Interpolis zorgverzekering. inline/alert. inline/chevron-left. inline/chevron-left-aqua. inline/chevron-right. inline/chevron-right-aqua. inline/clear. facebook. fl
Moet uw Parkinson rollator vervangen of gerepareerd worden? Neem dan contact op met de leverancier van uw Parkinson rollator. Waar kunt u terecht? U kunt naar een leverancier van Parkinson rollators. U vindt gecontracteerde leveranciers in onze Zorgzoeker. Vind een zorgverlener.
Gemino 30 Parkinson: de rollator voor mensen met Parkinson.
De Parkinson rollator heeft namelijk een vertraagrem. Daarmee kunt u zelf de rolweerstand van uw rollator instellen. Ook heeft de Gemino 30 Parkinson rollator remhendels met een omgekeerde remfunctie. Dit betekent dat de Parkinson rollator onmiddellijk stopt als u de hendels loslaat.

Contacteer ons