Meer resultaten voor parkinson rollator

 
parkinson rollator
Rollator Gemino 30 Parkinson Medipoint.
Een vertraagrem zorgt bijvoorbeeld voor extra weerstand en een gelijkmatig looptempo. Met deze lichtgewicht rollator kunt u onbezorgd en met vertrouwen op pad. De lichtgewicht Gemino 30 Parkinson is voorzien van een vertraagrem die extra weerstand biedt en helpt bij een gelijkmatig looptempo.
Parkinson AF-AS rollators met laserunit en akoestisch signaal.
De stabiele en veilige Parkinson AF-AS rollators met laserlijn helpt Parkinson patiënten uit de freezing te komen. De TOUR of FOCUS AF-AS geeft u uw zekerheid weer terug en maakt u weer een stuk zelfstandiger! Naar alle AF-AS producten: klik hier. De werking van de AF-AS rollator.:
Rollators, voor parkinson Vilans Hulpmiddelenwijzer.
Rollators speciaal ontworpen voor mensen met Parkinson bieden steun bij het veilig lopen in huis en buiten. U kunt met deze rollators ook het bevriezen niet meer kunnen bewegen dat hoort bij Parkinson doorbreken. Rollator voor parkinson. Waarvoor dient het?
Gemino 30 Parkinson lichtgewicht rollator Sunrise Medical.
Gemino 30 Parkinson Lichtgewicht rollator. Speciaal ontworpen voor mensen met Parkinson. Sommige mensen hebben behoefte aan extra hulp om veilig te kunnen lopen. Dit geldt ook voor mensen met de ziekte van Parkinson. De Gemino 30 Parkinson is volledig afgestemd op deze specifieke behoefte.
Home uMotion.
Veiliger bewegen is voor mensen met de ziekte van Parkinson, een parkinsonisme of een vergelijkbare neurologische aandoening niet langer vanzelfsprekend. Een loophulpmiddel dat aanpasbaar is aan de individuele behoefte in verschillende fases van de ziekte, is dan onmisbaar. Een gewone rollator houdt geen rekening met deze veranderende behoeften en met de specifieke Parkinson symptomen, zoals verminderde handkracht in één van beide handen, propulsie, tremor, spierstijfheid en freezing.
Vergoeding Parkinson Rollator Vergoedingen Zilveren Kruis.
Een Parkinson rollator is een hulpmiddel bij het lopen voor mensen met de ziekte van Parkinson. Bij Zilveren Kruis krijgt u hier een vergoeding voor. Laat mijn verzekering zien. Log in en bekijk welke vergoeding en voorwaarden voor u gelden.
Focus AF-AS Parkinson Rollator Fellow Roll.
The Blog FellowRoll Focus AF-AS Parkinson Rollator. Focus AF-AS Parkinson Rollator. De enige echte originele Parkinson rollator met Laser en Akoestisch Signaal. Geheel nieuw ontwikkeld model. Nieuw ontwikkelde ergonomische handgrepen met superlicht bedienbare remmen. Mede door de naar voren gerichte handgrepen loopt de gebruiker in de rollator.
Topro Troja Neuro de parkinson rollator Rollatorweb.
Parkinson kan namelijk krampen veroorzaken, soms zo heftig dat het niet mogelijk is om de remmen van een rollator ingeknepen te houden. Dus als, om welke reden dan ook, bewust of onbewust, de remmen moeten worden losgelaten, zal de Topro Troja Neuro niet verder rijden, waardoor het risico op vallen afneemt.
Gemino 30 Parkinson: de rollator voor mensen met Parkinson.
Speciaal ontwikkeld voor mensen met Parkinson. Sunrise Medical heeft een rollator ontwikkeld speciaal voor mensen met de ziekte van Parkinson. De Parkinson rollator helpt u om zonder angst te lopen en om een gelijkmatige looptempo aan te houden. De Parkinson rollator heeft namelijk een vertraagrem.
Parkinson rollator doorbreekt freezing.
Speciale rollator tegen freezing bij Parkinson. Verzwaarde dekbedden bij slaapstoornissen. Bekijk alle resultaten 0. Geen producten gevonden. Parkinson rollator Fellow Classic. Parkinson rollator Fellow Classic. Parkinson rollator Fellow Classic. Lichtgewicht rollator met laser en akoestisch signaal. De rollator die freezing doorbreekt.

Contacteer ons