Meer resultaten voor parkinson rollator

 
parkinson rollator
Gemino 30 Parkinson rollator kopen? Bestel online.
De Parkinson rollator heeft namelijk een vertraagrem. Daarmee kunt u zelf de rolweerstand van uw rollator instellen. Ook heeft de Gemino 30 Parkinson rollator remhendels met een omgekeerde remfunctie. Dit betekent dat de Parkinson rollator onmiddellijk stopt als u de hendels loslaat.
Parkinson Rollator Kopen Laser Vertraagrem.
Vertraagrem voor instelbare rolweerstand Veel rollatorgebruikers houden tijdens het lopen de remhendels voortdurend licht ingedrukt. Begrijpelijk: met de juiste rolweerstand voorkom je dat de rollator opeens wegschiet. De Parkinson Rollator is voorzien van een vertraagrem die zorgt voor extra weerstand en een gelijkmatig looptempo.
Topro Troja Neuro de parkinson rollator Rollatorweb.nl.
De Topro Troja Neuro rollator biedt meer zekerheid en stabiliteit door het omgekeerde remsysteem; terwijl bij een standaard remsysteem de remmen ingeknepen moeten worden om stil te staan en los moeten worden gelaten om weer te kunnen gaan lopen, is het bij deze rollator net andersom. Parkinson kan namelijk krampen veroorzaken, soms zo heftig dat het niet mogelijk is om de remmen van een rollator ingeknepen te houden.
Rollator Gemino 30 Parkinson Medipoint.
Douche en toilethulpmiddelen. Rollator Gemino 30 Parkinson. Rollator Gemino 30 Parkinson. Wees de eerste die dit product reviewed. Toevoegen aan verlanglijst. Deze rollator is speciaal ontworpen voor personen met de ziekte van Parkinson. Met de Gemino rollator kunt u onbezorgd en met vertrouwen op pad.
Gemino 30 Parkinson lichtgewicht rollator Sunrise Medical.
Gemino 30 Parkinson Lichtgewicht rollator. Speciaal ontworpen voor mensen met Parkinson. Sommige mensen hebben behoefte aan extra hulp om veilig te kunnen lopen. Dit geldt ook voor mensen met de ziekte van Parkinson. De Gemino 30 Parkinson is volledig afgestemd op deze specifieke behoefte.
Parkinson rollator doorbreekt freezing.
Speciale rollator tegen freezing bij Parkinson. Verzwaarde dekbedden bij slaapstoornissen. Bekijk alle resultaten 0. Geen producten gevonden. Parkinson rollator Fellow Classic. Parkinson rollator Fellow Classic. Parkinson rollator Fellow Classic. Lichtgewicht rollator met laser en akoestisch signaal. De rollator die freezing doorbreekt.
Rollators, voor parkinson Vilans Hulpmiddelenwijzer.
Rollators, voor parkinson. Laatste update: 19.10.2017. Rollators speciaal ontworpen voor mensen met Parkinson bieden steun bij het veilig lopen in huis en buiten. U kunt met deze rollators ook het bevriezen niet meer kunnen bewegen dat hoort bij Parkinson doorbreken. Rollator voor parkinson.
Vergoeding Parkinson Rollator Vergoedingen Zilveren Kruis.
Een Parkinson rollator is een hulpmiddel bij het lopen voor mensen met de ziekte van Parkinson. Bij Zilveren Kruis krijgt u hier een vergoeding voor. Laat mijn verzekering zien. Log in en bekijk welke vergoeding en voorwaarden voor u gelden.
Punt voor Parkinson Villerius Medical stelt uMotion rollator ter beschikking Punt voor Parkinson.
Villerius Medical stelt uMotion rollator ter beschikking. Punt voor Parkinson heeft een uMotion rollator ter beschikking gekregen van Villerius Medical, zodat cliƫnten hem kunnen uitproberen. Het kan zijn dat een gewone rollator voor mensen met de ziekte van Parkinson niet veilig genoeg is.
Gemino 30 Parkinson: de rollator voor mensen met Parkinson.
Speciaal ontwikkeld voor mensen met Parkinson. Sunrise Medical heeft een rollator ontwikkeld speciaal voor mensen met de ziekte van Parkinson. De Parkinson rollator helpt u om zonder angst te lopen en om een gelijkmatige looptempo aan te houden. De Parkinson rollator heeft namelijk een vertraagrem.
Zorgmiddelenaanhuis.nl Topro Troja neuro rollator Parkinson.
/ Small: 7 kg. Meer van Rollators. Topro Troja Neuro rollator Parkinson rollator. De Topro Troja Neuro is speciaal afgestemend op mensen met de ziekte van Parkinson. De Parkinson rollator is op basis van onderzoek en feedback van gebruikers en therapeuten ontworpen.
Focus AF-AS Parkinson Rollator Fellow Roll.
The Blog FellowRoll Focus AF-AS Parkinson Rollator. Focus AF-AS Parkinson Rollator. De enige echte originele Parkinson rollator met Laser en Akoestisch Signaal. Geheel nieuw ontwikkeld model. Nieuw ontwikkelde ergonomische handgrepen met superlicht bedienbare remmen. Mede door de naar voren gerichte handgrepen loopt de gebruiker in de rollator.

Contacteer ons