Meer resultaten voor hulpmiddelen winkel

 
hulpmiddelen winkel
Medicura Uw specialist in medische hulpmiddelen.
Medicura is een service organisatie voor het uitlenen, verhuren en/of verkopen van medische hulpmiddelen aan particulieren en zorginstellingen. Medicura streeft ernaar om het functioneren van mensen met een beperking te verbeteren. Dit doet Medicura door het aanbieden van medische hulpmiddelen die een zelfstandig en veilig leven van de eindgebruiker bevorderen.
Hulpmiddelen Dementie-winkel.nl.
Het denkvermogen neemt dan af. Ulla is een eenvoudig hulpmiddel dat u, middels lichtsignaaltje, gedurende de dag helpt herinneren om voldoende te drinken. Meer info BESTELLEN. Dit herinneringsvitrinekastje helpt bewoners hun kamer te herkennen en te vinden. Meer info BESTELLEN.
Welzorg winkel Axel.
In onze winkel in Terneuzen vindt u een uitgebreid assortiment aan hulpmiddelen op het gebied van wonen, werken en mobiliteit. Denk hierbij aan bedden, matrassen, hulpmiddelen voor douche, toilet en huishoudelijke zaken, rollators en scootmobielen. Ook informeren wij u graag over onze services en maatwerkdiensten, zoals auto en woningaanpassingen.
Medicura Zorgwinkel online medische zorg hulpmiddelen.
Snel en eenvoudig hulpmiddelen lenen via het uitleenformulier. Medicura is specialist in uitleen, verhuur en verkoop van medische hulpmiddelen. Onze medewerkers geven u graag een professioneel advies over welke hulpmiddelen bij u passen en hoe u deze het beste kunt verkrijgen.
Dagelijkse hulpmiddelen Thuiszorgwinkel ADL Winkel met Zorg.
Winkel voor Alzheimer en Dementie hulpmiddelen. Hulpmiddelen voor het terugvinden/kwijtraken/zoeken van spullen Alzheimer en Dementie. Alzheimer Dementie hulpmiddelen tijd en datum Alzheimer en Dementie. Hulpmiddelen telefoon en deurbel Alzheimer Dementie. Hulpmiddelen televisie-afstandsbediening Alzheimer Dementie. Hulpmiddelen eten, drinken en koken Alzheimer, Dementie, Geheugen.
Medische hulpmiddelen kopen? Vegro Thuiszorgwinkel.
Uiteraard is het wel aan te raden instructies te vragen aan de dokter zodat u zelf in staat bent om goede metingen te verrichten. Naast de zelftest hulpmiddelen vindt u bij ons medische hulpmiddelen die een positieve invloed op uw gezondheid hebben.
Hulpmiddelenwinkel Oosterlengte.
Harting-Bank, het intramurale label van Medux, organiseert alle hulpmiddelen voor de instellingen/locaties van Oosterlengte. Deze hulpmiddelen worden actief onderhouden zodat deze veilig gebruikt kunnen worden. Ons streven is om onze klant, ongeacht zijn beperking, zoveel mogelijk te ondersteunen bij het leven van zijn eigen leven op de plaats en manier, zoals hij of zij dat het liefste doet. Mochten wij in onze winkel niet meteen een pasklaar antwoord hebben, op een vraag van een klant, dan gaan wij graag, geheel vrijblijvend, op zoek.
Activite Vegro, thuiszorgwinkel, hulpmiddelen, verpleegartikelen, korting, assortiment, Leiden, Leiderdorp, Katwijk.
Hulpmiddelen en Verpleegartikelen. Voor het lenen, huren of kopen van hulpmiddelen en verpleegartikelen kunt u terecht bij de Thuiszorgwinkels van Vegro Verpleegartikelen. Op vertoon van uw ledenpas krijgt u 10% korting op een groot deel van het assortiment in de Thuiszorgwinkels in Alphen aan den Rijn, Katwijk, Leiden, Leiderdorp of Lisse. Klik hier om naar de website te gaan. Kijk voor het adres en de exacte openingstijden van de winkel bij u in de buurt op de website van Vegro: klik hier.
Winkel en hulpmiddelen Icare.
Winkel en hulpmiddelen. Winkel Heeft submenu. Naast de winkels heeft I care Medipoint ook diverse punten voor uitleen van producten. De Icare Medipoint winkels bieden u allerlei producten op het gebied van gezondheid, zorg en welzijn. I care Medipoint biedt ook ook de mogelijkheid voor verhuur van producten.
Thuiszorgwinkel FullMobility Uw betrouwbare partner in hulpmiddelen: Vivium Zorggroep.
De uitleenhulpmiddelen kunt u ophalen in de winkel in Bussum of op het Vivium uitleenpunt in Muiderberg. Kopen, huren, lenen. Bij FullMobility kunt u terecht voor zowel koop als huur van hulpmiddelen, nieuw of gebruikt. FullMobility biedt ook installatie en montage van hulpmiddelen aan huis.
Medipoint zorg en welzijnshulpmiddelen. basket. check. twitter. facebook. youtube. linkedin. Medipoint logo. voordeel-advies. voordeel-assortiment. voordeel-vrijheid. search. caret-down. no-image.
In onze winkels voorzien we u graag van persoonlijk advies, of bekijk het assortiment in onze webshop. Bezoek onze webshop. Kosteloos hulpmiddelen lenen? Dat doet u snel en gemakkelijk bij Medipoint. Bekijk het aanbod. Winkel bij u in de buurt.
Medipoint VĂ©rian Zorgwinkels en Uitleenpunten Homepage.
Handige hulpmiddelen en verpleegartikelen die het leven met een chronische ziekte of beperking makkelijker maken. Denk aan rolstoelen, rollators, sta-op-stoelen, relaxfauteuils, aangepast bestek, sprekende horloges, telefoons met grote toetsen, douchekrukken en nog veel meer. Maar ook vindt u er gezondheidsproducten of sanitaire artikelen. Regelmatig worden er ook demodagen georganiseerd in de winkels. Bijvoorbeeld demodag scootmobiel of demodag gezond zitten. Kunt u niet naar de winkel komen, dan komen de adviseurs van Medipoint Thuisservice naar u toe.

Contacteer ons