Meer resultaten voor hulpmiddelen winkel

 
hulpmiddelen winkel
Zorgwinkel Oostvoorne Erkend leverancier van therapeutische elastische kousen en hulpmiddelen Hensens Hulpmiddelen.
Na 8 jaar is het tijd voor een volgende stap, door de grote vraag naar hulpmiddelen is onze winkel eigenlijk te klein geworden. November 2018 verhuizen wij naar een grotere winkel, de bouw is in volle gang. Naast ons zal Mondzorg Voorne zich vestigen.
Zorgwaard Thuiszorgwinkel.
Voor kleine hulpmiddelen kunt u altijd binnenstappen bij één van onze uitleenpunten of de thuiszorgwinkel. Grotere hulpmiddelen zoals zorgbedden en matrassen leveren we bij u thuis af. Twijfelt u of het hulpmiddel voorradig is en of u het op kunt komen halen?
Hulpmiddelen Vérian.
Bent u op zoek naar het lenen, huren of kopen van hulpmiddelen of verpleegmiddelen? Dan kunt u bij de Medipoint Vérian Zorgwinkels terecht. Naast de mogelijkheid een zorgwinkel te bezoeken biedt Medipoint ook thuisservice aan. Als cliënt van Vérian geniet u van verschillende aanbiedingen.
Hulpmiddelen STMG Ledenservice.
Ook voor deskundig advies kunt u hier uitstekend terecht. De thuiszorgwinkel van Medipoint is een bijzondere winkel om eens binnen te lopen. Misschien voor een leuke attentie voor uzelf of om cadeau te geven aan iemand anders. Leden ontvangen 10% korting op het gehele assortiment met uitzondering van aanbiedingen. Openingstijden Medipoint / STMG-thuiszorgwinkels.: Medipoint / STMG Thuiszorgwinkel Arnhem. maandag t/m vrijdag van 09.30 17.30 uur. zaterdag 09.30 16.00 uur. Medipoint / STMG Thuiszorgwinkel Elst. Industrieweg Oost 7A. maandag t/m vrijdag 9.30 17.00 uur. Uiteraard kunt u Medipoint ook telefonisch bereiken voor algemene vragen: 088 102 01 00. Acties en aanbiedingen. Koop, huur en leen van hulpmiddelen.
Zorg Welzijnswinkel: hulpmiddelen voor zorg en welzijn.
ZORG EN WELZIJN HANDIGE HULPMIDDELEN VOOR ALLEDAAGS GEBRUIK. De hulpmiddelen van Zorg Welzijnswinkel bestelt u gemakkelijk online. In onze webshop vindt u verschillende producten die te maken hebben met zorg en welzijn. Handige producten waardoor u langer thuis kunt blijven wonen, of die het u net wat makkelijker maken bij de dagelijkse activiteiten.
ZorgComfort De Kempen specialist in hulpmiddelen, zitten, slapen en mobiliteit regio Eindhoven.
Z orgComfort De Kempen voorheen Ouderenwinkel Valkenswaard is specialist op het gebied van zitten, slapen, bewegen en hulpmiddelen voor iedereen in de regio van Eindhoven. U bent van harte welkom in onze winkel voor deskundig advies en een ruim assortiment.
Hulpmiddelen Pantein Extra.
Een ervaren leverancier van hulpmiddelen in de regio Noord-Brabant en Limburg. Klanten geven de service gemiddeld een 8.6 en 98% van de klanten beveelt Medicura aan. U kunt bij Medicura terecht voor de uitleen, huur en koop van hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld een rolstoel, rollator, douchestoel of toiletverhoger.
Diabetes winkel Alle diabetes hulpmiddelen De Diabeteswinkel.
het onthouden van producten die u aan uw boodschappenmandje toevoegt tijdens het online winkelen. het onthouden van informatie die u invult op de verschillende paginas tijdens het afrekenen of bestellen, zodat u niet steeds al uw gegevens opnieuw hoeft in te vullen.
Meander Winkel / Uitleen.
Meander Winkel / Uitleen. Praktische ondersteuning, lenen of kopen. Soms is praktische ondersteuning thuis welkom. Goede hulpmiddelen en verpleegartikelen kunnen het leven een stuk aangenamer maken. De Meander Winkel heeft, met meer dan 100 verschillende verpleegartikelen en hulpmiddelen, een groot assortiment artikelen voor gezondheid en welzijn.
Hulpmiddelen bij Blokker.nl de online huishoudwinkel.
Onderweg Autostoeltjes autostoeltjes accessoires Campingbedjes campingsbedmatrasjes Draagdoeken draagzakken Kinderwagen buggy's' Luieretuis tassen Reiswiegen. Persoonlijke verzorging Gezichtsverzorging Haarverzorging Hulpmiddelen Lichaamsverzorging Optiek Voetverzorging Weegschalen Wondverzorging. Meer categorieën Babystoelen Babyveiligheid Babyvoeding Persoonlijke verzorgingsapparaten Alle baby Alle persoonlijke verzorging. Op werkdagen voor 2200: uur besteld, morgen in huis.
Medicura Zorgwinkel online medische zorg hulpmiddelen.
Snel en eenvoudig hulpmiddelen lenen via het uitleenformulier. Medicura is specialist in uitleen, verhuur en verkoop van medische hulpmiddelen. Onze medewerkers geven u graag een professioneel advies over welke hulpmiddelen bij u passen en hoe u deze het beste kunt verkrijgen.
Ouderenwinkel Heuvelland Uw winkel voor hulpmiddelen, gemaks en comfortproducten.
Ouderenwinkel Heuvelland is uw winkel voor hulpmiddelen, gemaks en comfortproducten. Alles wat u nodig heeft om zelfstandig te blijven wonen vindt u in ons assortiment. Bij ons kunt u terecht voor alle soorten rollators en scootmobielen. Ook op oudere leeftijd is beweging belangrijk.

Contacteer ons